Hyppää sisältöön

Vuoden suomalainen ympäristörakentaja 2017

Kekkilä ja VYRA ry palkitsivat vuoden 2017 suomalaisen ympäristörakentajan. Vuoden 2017 ympäristörakentajaksi valittiin Viherpojat Oy:n työpäällikkö Jarkko Heikkinen-Lindberg.

Kekkilä ja VYRA ry palkitsivat vuoden 2017 suomalaisen ympäristörakentajan. Vuoden 2017 ympäristörakentajaksi valittiin Viherpojat Oy:n työpäällikkö Jarkko Heikkinen-Lindberg.

Jarkko Heikkinen-Lindberg (oikealla) on uuden polven työpäällikkö, joka edistää työmaita hyvällä asenteella ja ajatusmallilla. Työt saadaan tehtyä hyvässä hengessä ja asiat edistyvät Jarkon johdolla keskustelemalla.

Jarkko on kehittänyt omassa organisaatiossaan työilmapiiriä, työturvallisuutta sekä työssä viihtymistä seurantajärjestelmän avulla. Hän vastaa itse myös tulosten seuraamisesta.

– Jarkon johdolla tehtävienjako ja vastuualueet ovat selkiytyneet Viherpojissa. Jarkko on jämpti, mutta reilu ja hänen kanssaan on mutkatonta tehdä töitä, toteaa Sanna Korte Kekkilästä.

Muita palkittuja ympäristönrakentajia tänä vuonna ovat työnjohtaja Jani Ulenius, Pihatyö Laatunen Oy:stä ja työpäällikkö Arto Venäläinen, VRJ Group Oy:stä.

Kilpailu järjestettiin nyt kolmatta kertaa ja voittaja valikoitui Viher- ja ympäristörakentajien (VYRA ry:n) jäsenyritysten työntekijöiden joukosta.

– Hakemuksia tuli mukavasti tänä vuonna ja oli kiva huomata, että VYRA ry:n jäseniä oli aktivoitunut myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, kiittelee Sanna Korte Kekkilä Oy:stä.

– Tämän vuoden hakemuksissa korostui erityisesti lojaalisuus, vastuunkanto sekä luoviminen ja selviytyminen erittäin haastavissa hankkeissa. Perusteluissa pidettiin myös tärkeänä työturvallisuuteen liittyvien asenteiden kehittyminen siten, että työmaalla huolehdittiin oman turvallisuuden lisäksi myös muiden turvallisuudesta.

Kekkilä haluaa olla mukana tukemassa ja palkitsemassa ansiokasta ympäristö- ja viherrakennustyötä yhteistyössä VYRA:n kanssa. Kekkilän kunniakirjan (Vuoden suomalainen ympäristörakentaja) tarkoituksena on nostaa esille VYRA:n jäsenyritysten taitavia tekijöitä.

Vuoden suomalainen ympäristörakentaja valitaan seuraavan kerran vuonna 2018.

 

Lisätietoja:

Sanna Korte, myyntipäällikkö
050 439 3231
sanna.korte@kekkila.fi

Julkaistu 30.11.2017

Etsi