Hyppää sisältöön

Vuoden suomalainen ympäristörakentaja 2019

Kekkilä ja VYRA ry palkitsivat vuoden suomalaisen ympäristörakentajan. Vuoden 2019 ympäristörakentajaksi valittiin Ari Tirkkonen Jarkimo Oy:sta.

Kekkilä ja VYRA ry palkitsivat vuoden suomalaisen ympäristörakentajan. Vuoden 2019 ympäristörakentajaksi valittiin Ari Tirkkonen Jarkimo Oy:sta.

Kekkilä ja Viher- ja ympäristörakentajat  (VYRA ry) palkitsivat 27.11. Vuoden suomalaisen Ympäristörakentajan. Tänä vuonna 1. sijalle valittiin Ari Tirkkonen Jarkimo Oy:sta, 2. sijalle Jere Tuomaala Hämeen Viherrakennus Oy ja 3. sijalle Ilkka Väisänen VRJ Länsi- Suomi Oy. Lämpimät onnittelut voittajille!

Palkinto myönnettiin viidennen kerran. Kekkilä ja VYRA ry haluavat nostaa esille alan ansioituneita osaajia, jotka tekevät työtään intohimolla, ovat kannustavia ja vastuullisia viherrakentajia. Voittaja valikoitui VYRA:n jäsenyritysten työntekijöiden joukosta.

Valintaperusteet

Tämän vuoden voittaja Ari Tirkkonen on ollut Jarkimolla töissä neljä vuotta kivitöiden työnjohtajana. Hänestä on tullut yrityksen luottomies ja avaintekijä. Työnantaja kuvailee Aria uupumattomaksi puurtajaksi, jolla on hyvä tekemisen meininki, taitoa ratkaista eteen tulevia haasteita ja oppia uutta. Arilla on paitsi hyvä käytännön osaaminen, myös taitoa toimia kustannustehokkaasti, johtaa muita omalla esimerkillään ja hän pysyy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa. Ari on ansainnut niin omistajien, alaisten kuin asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen omalla toiminnallaan.

Toiselle sijalle valittu Jere Tuomaala on työskennellyt Hämeen Viherrakennus Oy:ssa jo 13 peräkkäisen viherkauden ajan. Hän on ollut uransa aikana monen työmaan avaintekijä. Jere ottaa huomioon muut työntekijät ja työmaan työturvallisuusriskit. Työn jälki on aina priimaa ja aikatauluista pidetään kiinni, huumoria unohtamatta. Motivaatiota ja sitoutumista osoittaa, että Jere opiskeli raskaan työn ohessa kivityönjohtajaksi.

Kolmannelle sijalle yltänyt VRJ Länsi-Suomen työnjohtaja Ilkka Väisänen on varsinainen ongelmanratkaisija ja vastuunottaja. Hän on työskennellyt yrityksessä yli viisi vuotta. Ilkka toimii luottamusvaltuutettuna ja hänen sitoutumisensa yritykseen on muutenkin esimerkillistä. Vastuuntuntoisuus, muiden huomioon ottaminen ja kärsivällisyys tekevät hänestä henkilön, jota arvostavat niin asiakkaat kuin alaisetkin.

Vuoden suomalainen ympäristörakentaja valitaan seuraavan kerran vuonna 2020.

Lisätietoja:
Hannu Saranko, myyntipäällikkö
045-633 3022
hannu.saranko@kekkila.fi

Julkaistu 2.12.2019

 

Etsi