Hyppää sisältöön
Katteet ja koristekivet

Iso rantakivi Harmaavalkoinen

Loppuun­myyty
Kekkilä Iso rantakivi Harmaavalkoinen

Iso rantakivi Harmaavalkoinen on kaunis, veden pyöreäksi hioma kivi tumman ja vaaleamman harmaan ja lähes valkoisen sävyissä, mukana myös hieman punertavia kiviä. Raekoko on 16- 32 mm.

Hillityn sävyisiä veden hiomia luonnonkiviä

Monisävyinen, luonnollinen kivi sopii suomalaisiin pihoihin

Kaunis piha syntyy yksityiskohdista

Laske katteen määrä

Tuote on saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä

Pakkauskoko

25 kg

Raekoko

16- 32 mm

Loppuun­myyty
Kekkilä Iso rantakivi Harmaavalkoinen

Monisävyinen, luonnollinen Iso rantakivi Harmaavalkoinen sopii hyvin ruukkuistutuksiin ja puutarhan yksityiskohtiin sekä rakenteiden, kuten talon seinustojen ja terassien huolitteluun. Kauniin harmoniset sävyt sopivat hyvin suomalaiseen puutarhamaisemaan. Iso rantakivi harmaavalkoista voi käyttää myös istutusalueiden kattamiseen, jolloin kasvien muodot tulevat hyvin esille. Kiveä voi yhdistää muiden koristekivien, esimerkiksi Koristekivi Mustan diabaasin tai Valkoisen Gabron kanssa.

Kauniin sävyiset kivet sopivat hyvin myös sisustamiseen, esimerkiksi monenlaisiin asetelmiin ja parvekkeiden somistamiseen. Neutraali väri on helppo yhdistää muihin materiaaleihin.

Tuotteen vastuullisuustekijät

  • Valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista.
  • Vähentää kastelun tarvetta ja parantaa maan vesitaloutta.
  • Estää maan liettymistä ja eroosiota.
  • Suojaa maaperää ja sen pieneliöstöä.
  • Pakkaus 100% kierrätettävä.

Koristekivi Iso rantakivi Harmaavalkoinen käytössä

Koristekivillä pihaan saa huoliteltua ilmettä ja sen tyyliin sopivia viimeisteltyjä yksityiskohtia. Esimerkiksi parvekeilla tai terassin vierellä koristekiviä voi käyttää ruukkujen alla alusvadin sijaan. Rakennuksen reunustan huolitteluun koristekivet sopivat erinomaisesti, sillä kasvillisuus ei viihdy räystään alla ja multa voi tuoda kosteutta sokkeliin. Koristekivet kanattaa erotta esim käytävästä Rajasureunalla, reunakivellä tai puureunuksella.

Koristekivien käyttö helpottaa kasvien hoitoa, sillä katekerros pidättää maan kosteutta ja estää rikkaruohojen kasvua. Talvenarat ja pintajuuriset kasvit hyötyvät auringossa lämpenevästä kivikatteesta keväällä. Koristekiven alle on hyvä laittaa kivien väriin sopivaa katekangasta, jolloin se ei ole suorassa kosketuksessa multaan. Kivipinta pidetään puhtaana roskista kevyesti haravoimalla. Koristekivipinnan ilmeen voi uudistaa lisäämällä ohuelti uutta kiveä.

Kuivuessaan Koristekivien pinta menettää hehkuaan. Jos haluat pitkäkestoisempaa kiiltoa kivikatteen pintaan, voit suihkuttaa sitä viherkasvien lehtikiillotteella tai muulla öljypohjaisella suihkeella.

Koristekivissä esiintyy luonnollista vaihtelua niin värisävyssä kuin kivien koossakin. Pakkauksessa on myös jonkin verran hienompaa ainesta, joka huuhtoutuu kivistä maahan sadeveden mukana. Kivilajista johtuen yleisime muuttuu tummemmaksi ajan kuluessa.

Yhdestä säkistä riittää n. 0,5 m2 alueelle. Luontaisesti pyöristynyt rantakivi tulee Ruotsista ja pakataan Suomessa.

  • 25 kg

    0,5 m2

Avainlippu

Etsi