Hyppää sisältöön
Katteet ja koristekivet

Istutuskate

Uusi tuote
Kekkilä Istutuskate Kekkilä Istutuskate Kekkilä Istutuskate

Uudenlainen lannoittava kate istutusalueille ja perennapenkeille. Valmistettu kevyesti maatuneesta ylijäämäpuusta, ja on
kalkittu sekä lannoitettu.

Helpottaa hoitoa - estää rikkakasvien itämistä

Parantaa kasvua - ravinteet istutettujen kasvien käyttöön, ei rikkakasveille

Vähentää veden haihtumista ja maanpinnan liettymistä

Laske katteen määrä

Tuote saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä.

säkki

45 L

Uusi tuote
Kekkilä Istutuskate Kekkilä Istutuskate Kekkilä Istutuskate

Kekkilä Istutuskate on uudenlainen lannoittava kate istutusalueille, kukkapenkeille ja perennoille. Kevyesti maatuneen puun kuoren lisäksi Istutuskate sisältää kalkkia ja reilusti Kekkilä Start Grow ™lannoitetta.

Istutuskatetta käytetään istutusten maanpinnan katteena parantamaan kasvien kasvua, estämään siemenrikkakasvien itämistä ja ylläpitämään maan tasaista kosteutta.

Kekkilä Istutuskate vähentää veden haihtumista maaperästä ja parantaa maan pinnan vedenläpäisykykyä. Katepinta tasaa vuorokauden lämpötilavaihtelua, jolloin kasveille syntyy edullinen pienilmasto. Katteen avulla istutusalue saadaan nopeasti ja helposti viimeistellyksi ja siistiksi. Katteen annetaan maatua paikoilleen.

Kaiva istutusalue kasveille sopivan syvyiseksi. Poista maasta huolellisesti monivuotisten rikkakasvien juuret. Lisää pohjalle reilusti uutta multaa, ja sekoita se hyvin alkuperäisen maan kanssa. Tiivistä multaa kevyesti. Kaiva istutuskuopat ja istuta kasvit.

Levitä Kekkilä Istutuskatetta tasaisena, 3-7 cm kerroksena multapinnan päälle. Pensaiden ja perennojen juurelle sekä puiden runkojen tyvelle Istutuskatetta laitetaan vain ohuelti.

  • 45 L

    1 m2 3 cm:n kerrospaksuudella

Avainlippu

Etsi