Hyppää sisältöön
Lannoitteet

Kastelulannoite

Kekkilä Kastelulannoite 800 g pakkaus Kekkilä Kastelulannoite 2,5 kg pakkaus Kekkilä Kastelulannoite käytössä Kekkilä Kastelulannoite pihalle

Kastelulannoite on kaikkien kotipuutarhan kasvien hoitolannoite. Se liukenee nopeasti veteen, joten lannoitteen antaminen esim. kastelukannulla käy vaivattomasti. Veden mukana ravinteet tulevat välittömästi kasvien käyttöön antamaan uutta elinvoimaa.

Pihan, parvekkeen ja kasvihuoneen kasveille

Yleislannoite, monipuolinen ravinnesisältö

Helppokäyttöinen, sekoitetaan veteen

Tuote on saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä

Purkki

800 g

Pakki

2,5 kg

NPK-arvo

17-4-25

Kekkilä Kastelulannoite 800 g pakkaus Kekkilä Kastelulannoite 2,5 kg pakkaus Kekkilä Kastelulannoite käytössä Kekkilä Kastelulannoite pihalle

Kastelulannoitetta annetaan pihan kasveille touko-elokuussa, jolloin ravinteiden ja kastelun tarve on suurimmillaan. Yksivuotisten kesäkukkien lannoitusta kannattaa jatkaa pitkälle syksyyn saakka, jotta kukinta jatkuisi runsaana mahdollisimman pitkään. Kasvihuoneissa lannoitetaan viljeltävien kasvien ravinnetarpeen mukaan joka kastelukerta.

Annetaan pihan ja kasvihuoneen kasveille touko–elokuussa, jolloin ravinteiden ja kastelun tarve on suurimmillaan. Sisältää sopivasti typpeä, runsas kaliumpitoisuus parantaa kukintaa ja satoa. Myös hivenravinteet.

Tuotteen vastuullisuustekijät

 • Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
 • Valmistettu Suomessa.
 • Pakkaus 100% kierrätettävä.

Kastelulannoite liukenee parhaiten, kun kastelukannu täytetään ensin puoliksi vedellä ja lisätään lannoite. Sitten sekoitetaan ja täytetään kannu kokonaan vedellä. Varastoinnin aikana kuivuneen lannoitteen pehmittämiseksi lisää 1 mitallinen vettä / 1 kg lannoitetta, anna seisoa yön yli ja sekoita.

1 mitallinen Kastelulannoitetta painaa n. 10 g. Käytetään ainoastaan todettuun tarpeeseen. Sallittuja käyttömääriä ei saa ylittää. Käyttö ainoastaan lannoitustarkoituksiin.

 • Kasvukaudella

  1 krt vko/ 0,5–3,5 mitallista /10 L vettä / 2 m2.
  Lannoitteen tarve riippuu kasvista.

 • Kasvihuoneen kasvit

  3,5 mitallista / 10 L vettä / 2 m2

 • Ruukku- ja parvekekasvit

  0,5-1,5 mitallista / 10 L vettä

 • Kotipuutarhan kasvit

  2 mitallista / 10 L / 2 m2

 • 800 g

  160 kpl 10 L kastelukannua

 • 2,5 kg

  500 kpl 10 L kastelukannua

Etsi