Hyppää sisältöön
Katteet ja koristekivet

Kasvimaakate

Tulossa pian
Kekkilä Kasvimaakate Kekkilä Kasvimaakate Kasvimaakate Kasvimaakate

Erikoiskate kaikille satoa tuottaville kasveille kasvimaalla ja viljelylaatikoissa. Valmistettu puhtaasta ja maatuvasta kuituhampun oljesta.

Pitää sadon puhtaana ja estää rikkakasveja itämästä

Tasaa maan kosteutta ja vähentää kastelun tarvetta

Sopii myös perennapenkkeihin

Tuote saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä.

Pakkaus

48 L

Tulossa pian
Kekkilä Kasvimaakate Kekkilä Kasvimaakate Kasvimaakate Kasvimaakate

Kasvimaakate sopii kaikille satoa tuottaville kasveille kasvimaalla ja viljelylaatikoissa. Se sopii myös viljelyrivien välien kattamiseen sekä perennapenkkeihin. Kekkilä Kasvimaakate on puhdasta kuituhampun olkea. Kasvimaakatteen avulla kastelun tarve vähenee: se hidastaa kosteuden haihtumista maasta, parantaa maan pinnan vedenläpäisykykyä ja vähentää tuulen kuivattavaa vaikutusta. Riittävän paksu kerros katetta pitää rikkaruohot kurissa.

Katteen vaikutuksesta maan pieneliöiden määrä kasvaa ja niiden toiminta vilkastuu, jolloin maa kuohkeutuu ja tulee ravinteikkaammaksi. Katteen käytön avulla kasvin kasvuolosuhteet tasoittuvat: kate suojaa päivisin auringon paahteelta ja pitää maan lämpimänä viileinä öinä. Sateella kate estää maata liettymästä ja pitää vihannekset ja marjat puhtaina.

Levitä Kekkilä Kasvimaakatetta taimien ympärille istuttamisen jälkeen tai kun kylvökset ovat itäneet.

Sopiva kerrospaksuus on 2–5 cm. Voit lisätä katetta tarpeen mukaan kesän aikana. Syksyllä sadonkorjuun jälkeen kate voidaan muokata maahan maanparannusaineeksi.

  • 48 L

    5 m2

Etsi