Lannoitteet

Kasvimaalannoite luonnonmukainen

  • Runsas ja maukas vihannessato luomusti.
  • Luontoa säästävä kierrätyslannoite.
  • Luonnonmukaiseen viljelyyn.

Kasvimaalannoite on luonnonmukainen, puhtaista kierrätetyistä raaka- aineista valmistettu lannoite kasvimaalle.

Ominaisuudet

Kekkilä Kasvimaalannoite sisältää kaikki tarvittavat ravinteet ja hivenaineet, joiden ansiosta vihannekset ja juurekset kasvavat elinvoimaisesti ja tuottavat hyvän sadon.

Luonnonmukaiset, hitaasti vapautuvat ravinteet antavat kasveille kasvuvoimaa pitkään ja parantavat samalla maan pieneliötoimintaa. Murumaista lannoitetta on helppo annostella ja levittää.

Kekkilä Kasvimaalannoite on luontoa säästävä kierrätyslannoite. Sen raaka-aineet ovat ruokatuotannon sivutuotteita, ja niiden sisältämät ravinteet saadaan näin palaamaan maahan luonnollisella ja ympäristöystävällisellä tavalla. Kekkilä Kasvimaalannoite on hyväksytty EU-alueella luonnonmukaiseen viljelyyn (EU 834/2007, 889/2008).

Luonnonmukainen Marjalannoite on osa Kekkilän uutta luomulannoitesarjaa, johon kuuluvat myös Perunalannoite ja Marjalannoite. Ne on pakattu 100 % kierrätysmuovipakkauksiin, jotka on tehty täysin kierrätetystä, kuluttajilta kerättystä pakkausmuovista.

Käyttöohjeet

Mittaa pinta-ala ja levitä lannoitetta kasvikohtaisen ohjeen mukaan ennen kylvöä tai taimien istutusta. Lannoitteen vaikutus nopeutuu, kun sekoitat sen pintamultaan ja kastelet runsaasti.

Kevätlannoitus /10 m2: porkkana, punajuuri, lanttu, kaalikasvit, kurkku 3 litraa sipulit 0,7-1 litraa, selleri, kurpitsat 4  litraa, sipulit, herne, papu, salaatti, tilli, persilja, peruna 2 litraa. Tomaatti 1 l varastolannoitus/ taimi.

1 litra Kasvimaalannoitetta painaa n. 800 g. Kourallinen lannoitetta painaa n. 20–30 g

Riittoisuus

  • 3 L

    15 m2

Käyttösuositus

  • 2-4 L

    10 m2

Which country site would you like to visit?