Lannoitteet

Kasvimaalannoite luonnonmukainen

  • Runsas ja maukas vihannessato luomusti.
  • Luontoa säästävä kierrätyslannoite.
  • Luonnonmukaiseen viljelyyn.

Kasvimaalannoite on luonnonmukainen, puhtaista kierrätetyistä raaka- aineista valmistettu lannoite kasvimaalle.

Ominaisuudet

Kekkilä Kasvimaalannoite sisältää kaikki tarvittavat ravinteet ja hivenaineet, joiden ansiosta vihannekset ja juurekset kasvavat elinvoimaisesti ja tuottavat hyvän sadon.

Luonnonmukaiset, hitaasti vapautuvat ravinteet antavat kasveille kasvuvoimaa pitkään ja parantavat samalla maan pieneliötoimintaa. Murumaista lannoitetta on helppo annostella ja levittää.

Kekkilä Kasvimaalannoite on luontoa säästävä kierrätyslannoite. Sen raaka-aineet ovat ruokatuotannon sivutuotteita, ja niiden sisältämät ravinteet saadaan näin palaamaan maahan luonnollisella ja ympäristöystävällisellä tavalla. Kekkilä Kasvimaalannoite on hyväksytty EU-alueella luonnonmukaiseen viljelyyn (EU 834/2007, 889/2008).

Käyttöohjeet

Käyttöohjeet

Mittaa pinta-ala ja levitä lannoitetta kasvikohtaisen ohjeen mukaan ennen kylvöä tai taimien istutusta. Lannoitteen vaikutus nopeutuu, kun sekoitat sen pintamultaan ja kastelet runsaasti.

Kevätlannoitus /10 m2: porkkana, punajuuri, lanttu 0,7-0,9 litraa, kaalikasvit 1-1,5 litra, sipulit 0,7-1 litraa, purjo, valkosipuli, selleri 1-1,2 litraa, tomaatti, kurkku 1-1,3 litraa, herne, papu, salaatti, tilli, persilja, peruna 0,5 litraa.

1 litra Kasvimaalannoitetta painaa n. 800 g. Kourallinen lannoitetta painaa n. 20–30 g

Riittoisuus

    Käyttösuositus

      Which country site would you like to visit?