Hyppää sisältöön
Lannoitteet

Kasvulannoite Kestävä+

Uusi tuote

Kasvulannoite Kestävä+ on helposti annosteltava, veteen sekoitettava ilmastoviisas ja tehokas kierrätyslannoite, joka sopii kaikille kasveille kotona ja puutarhassa. Tasapainoinen ravinnekoostumus ja tärkeät hivenravinteet varmistavat terveen ja hyvän kasvun, runsaan kukinnan ja maukkaan sadon. Sisältää ravinteiden ottoa ja juuriston kasvua parantavaa humusyhdistettä. Kasvulannoite on torjunta-aineista vapaa kiertotaloustuote.

Yksi tuote kaikille kasveille

Helppo annostella

Pieni pakkaus kodin kukille, isompi pakkaus puutarhaan ja kasvihuoneeseen

Tuote on saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä

Pullo

400 ml

Pullo

3 L

NPK-arvo

4-1-4

Uusi tuote

Uuden sukupolven kiertotalouslannoite

Kasvulannoite Kestävä+ valmistetaan uudella patentoidulla valmistusmenetelmällä biokaasusta talteen otetuista ravinteista. Biokaasu valmistetaan erilaisista orgaanisista jätteistä, kuten ruoan tuotannon sivuvirroista. Prosessissa erotetaan toisistaan kuiva-aines ja typpipitoinen liuos. Kuiva-aines kelpaa sellaisenaan maanparannusaineeksi maatalouteen, mutta nestettä jalostetaan edelleen.

Kirkkaasta, puhtaasta nitraattityppilioksesta valmistetaan laadukasta, haitta-aineista vapaata kasteluveteen sekoitettavaa kierrätyslannoitetta. Lannoitteeseen lisätään merilevää ja kaikki kasvien tarvitsemat hivenravinteet helposti liukenevassa muodossa.

Kasvulannoite Kestävä+ sisältää kaikki kasvien tarvitsemat ravinteet

Kasvien kasvun kannalta kasviravinteista typpi (N) on tärkein, ja kasvit tarvitsevat sitä määrällisesti eniten. Kasvit ottavat typpeä maasta joko ammoniummuodossa NH4+ tai nitraattimuodossa NO3-. Typpi on tärkeä ravinne kasvin kasvuun liittyvissä toiminnoissa ja kasvin rakenteissa. Jos kasveilta puuttuu typpeä, kasvu pysähtyy ja typen puutos on myös sadontuotantoa rajoittavin tekijä. Typpi on tärkeä osa lehtivihreää, jossa kasvin yhteyttäminen tapahtuu. Typpilannoitus lisää yhteyttävää lehtipinta-alaa. Kasvulannoite Kestävä+ sisältää tyyppiravinnetta juuri oikeassa muodossa.

Hivenravinteet ovat kasvien vitamiineja

Kasvaakseen hyvin kasvit tarvitsevat yhtäjaksoisesti kuutta hivenravinnetta; rautaa, mangaania, sinkkiä, kuparia, booria ja molybdeenia. Jos kasvilla on jostain näistä puutosta, niin kasvin kasvu hidastuu, tai jopa pysähtyy. Sadon tuotto alenee tai pahimmillaan loppuu. EDDHA ja EDTA liittet tarkoittavat, että aine on kelaattimuodossa. Hivenravinteista metallien (rauta, mangaani, sinkki ja kupari) tulee olla tuotteessa kelaattimuodossa, jotta nesteen saostumiselta vältytään ja hivenravinteet säilyvät kasveille käyttökelpoisessa muodossa. Kasvulannoite Kestävä+ sisältää kaikki tarvittavat hivenravinteet kasveille helposti käytettävässä muodossa.

Lisäksi Kekkilä Kasvuravinne Kestävä+ sisältää humusyhdistepohjaista biostomulanttia, Juurivoimaa,  joka parantaa ravinteiden ottoa sekä versojen että juuriston kasvua. Humusyhdiste varmistaa ravinteiden imeytymisen, ja erityisesti fosfaattien ja hivenravinteiden saatavuuden kasville.

Käyttökohteet

Viherkasvit, ruukkukukat, yrtit ja pikkutaimet, kesäkukat, kasvimaa, puutarha

Tuotteen vastuullisuustekijät

 • Sisältää kierrätysravinteita.
 • Kasvuravinne Kestävä+ -tuotteet ovat hiilineutraaleja.
 • Liukenee helposti – ei lannoitehukkaa.
 • Pakkaus sisältää kierrätysmuovia.
 • Pakkaus 100% kierrätettävä.

Lannoita kasvukaudella tarpeen mukaan 1-2 kertaa viikossa. Ravista hyvin ennen käyttöä. Käytä ainoastaan todettuun tarpeeseen ja noudata käyttöohjetta.

400 ml pakkauskoko

Annostelu 1 litraan vettä (1 pumppaus noin 2 ml):

Viherkasvit, kukat, yrtit ja pikkutaimet 3 pumppausta (6 ml)

Kesäkukat, tomaatit ja kasvimaa 4 pumppausta (8 ml)

3 litran pakkauskoko

Annostelu 10 litraan vettä (1 pumppaus noin 30 ml):

Ruukkukukat, yrtit ja pikkutaimet 2 pumppausta (60 ml)

Kesäkukat, tomaatit ja kavimaa 3 pumppausta (90 ml)

 

 • 400 ml pakkaus: viherkasvit, kukat, yrtit ja pikkutaimet

  6 ml / 1 litra vettä

 • 400 ml pakkaus: kesäkukat, tomaatit ja kasvimaa

  8 ml / 1 litra vettä

 • 3 litran pakkaus: ruukkukukat, yrtit ja pikkutaimet

  60 ml / 10 litraa vettä

 • 3 litran pakkaus: kesäkukat, tomaatit ja kasvimaa

  90 ml / 10 litraa vettä

 • 400 ml

  70 litraa valmista ravinneliuosta

 • 3 L

  500 litraa valmista ravinneliuosta

Kekkilä Kestävä+ on puutarhan hoitoon kehitetty tuotesarja kestävään arkeen. Tuotteet valmistetaan mahdollisimman kestävistä raaka-aineista tavoitteena mahdollisimman hyvä kasvu. Hyödyntämällä sivuvirtoja, kierrätysmateraaleja ja energiaa säästäviä valmistusmenetelmiä vähennämme jätekuormaa ja säästämme luonnonvaroja. Pakauksemme ovat 100 % kierrätettäviä ja valmistetaan kierrätysmuovista. Kekkilä Kestävä+ tuotteista ei synny jätettä. Kestävä+ tuotteilla on helppo onnistua!

+ Kestävät raaka-aineet
+ Ei jätettä
+ Helppo onnistua
+ Kestävään arkeen

Tutustu Kekkilä Kestävä+ -tuotesarjaan täällä.

Juurivoima
Avainlippu

Etsi