Mullat

Kesäkukkamulta

 • Ruukkuihin, parvekelaatikoihin ja amppeleihin
 • Lisätty Juurivoima -humusyhdistettä nopeaan juurtumiseen
 • Sisältää pitkävaikutteista lannoitetta ja kastelukiteitä

Kesäkukkamulta on korkealaatuinen multa kukoistaviin kesäkukkaistuksiin. Mullan ilmava rakenne mahdollistaa kasvien nopean juurtumisen ja runsaan kukinnan.

 • Pakkauskoot

  10 L / 30 L

Ominaisuudet

Kekkilä Kesäkukkamulta on kalkittu ja alkulannoitettu taimien nopeaa kasvuun lähtöä ajatellen, ja pitkävaikutteisen lannoitteen ravinteet turvaavat tasaisen kasvun kesän aikana. Kesäkukkamultaan on lisätty kasvien juurtumista ja ravinteiden ottoa parantavaa humusyhdistettä Kekkilä Juurivoimaa, sekä kastelukiteitä kasteluvälin pidentämiseksi.

Käyttökohteet

Kesäkukat ruukuissa, amppeleissa, parveke- ja terassilaatikoissa.

Käyttöohjeet

 

Valitse riittävän isoja ruukkuja ja laatikoita, jotta kasvien juurilla on tilaa kasvaa. Levitä ruukun tai parvekelaatikon pohjalle 2–5 senttimetrin kerros Kekkilä Ruukkusoraa. Kaada Kesäkukkamulta soran päälle ja kaiva multaan hieman taimen juuripaakkua suuremmat kuopat. Avaa juuristoa varovasti ja istuta kasvit. Peitä juuripaakku mullalla.

Isoihin ulkoruukkuihin kannattaa käyttää runsaasti ruukkusoraa – näin ruukut ovat keveämpiä siirrellä. Täytä ison ruukun alaosa Kekkilä Ruukkusoralla ja loput 30–40 cm Kekkilä Kesäkukkamullalla.

Tiivistä multa kevyesti, ettei se painuisi ja kukat vajoaisi liian syvälle ruukkuun. Jätä pieni kasteluvara, jotta kasteluveden imeyttäminen olisi helpompaa. Kastele istutus perusteellisesti, jotta multa kastuu kokonaan. Kesän aikaiseen lannoittamiseen sopii Kekkilä Kesäkukkalannoite.

Riittoisuus

 • Kesäkukkamulta 30 L

  3 ruukkua halkaisijaltaan noin 25 cm
  1 iso ruukku halk. noin 35 cm
  2 80 cm parvekelaatikkoa

 • Kesäkukkamulta 10 L

  1 ruukku halkaisijaltaan noin 25 cm
  1 80 cm parvekelaatikko

Which country site would you like to visit?