Hyppää sisältöön
Katteet ja koristekivet

Koristekate Hiilenmusta

Kekkilä Koristekate Hiilenmusta näyte Hiilenmusta koristekate käytössä.

Koristekate Hiilenmusta on luonnonvärein värjättyä puuhaketta ja sen palakoko on 7-50 mm. Tyylikäs musta väri sointuu kauniisti yhteen erilaisten kasvien, puupintojen ja luonnonmateriaalien kanssa.

Viimeistele piha helposti

Yksi säkki riittää 1m2 alueelle

Vähentää kastelun tarvetta

Laske katteen määrä

Tuote saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä.

Pakkauskoko

45 L

Kekkilä Koristekate Hiilenmusta näyte Hiilenmusta koristekate käytössä.

Koristekatteella luot puutarhaasi uudenlaisia väripintoja. Se sopii istutusalueiden multapinnan kattamiseen ja puiden ympärille sekä pintamateriaaliksi istuttamattomille alueille, poluille, leikkialueille, sekä keittiöpuutarhaan.

Koristekate Hiilenmusta sopii hyvin yhdistettäväksi esimerkiksi monien havukasvien sekä harmaalehtisten ja valkokukkaisten kasvien pariksi.

Muiden maanpinnan katteiden tavoin Koristekate pidättää kosteutta ja vähentää näin kastelutarvetta. Se suojaa maaperää niin kuivina kuin sateisina kausina. Koristekate estää rikkakasvien siementen itämistä. Katekerroksen alle tarvitaan katekangasta vain jos maassa on monivuotisten rikkakasvien juurakoita. Koristekatetta voi myös käyttää Kuorikatekerroksen pinnan viimeistelyyn. Koristekatteen suositeltu kerrospaksuus on 3-7 cm.

Katteen voi antaa maatua paikalleen tai sen voi myöhemmin kompostoida. Kate on värjätty luonnollisilla rautaoksideilla ja se on täysin turvallinen ympäristölle. Koristekatteen väri kestää hyvin sääolosuhteidemme vaihtelun.

  • 1 säkki

    1 m2 kattamiseen 5cm kerroksella

Avainlippu

Etsi