Hyppää sisältöön
Katteet ja koristekivet

Koristekate Pähkinänruskea

Kekkilä Koristekate Pähkinänruskea näyte

Koristekate Pähkinänruskea on luonnonvärein värjättyä puuhaketta ja sen palakoko on 7-50 mm. Luonnollinen ruskea väri sointuu kauniisti yhteen erilaisten kasvien, puupintojen ja rakenteiden kanssa.

Viimeistele piha helposti

Yksi säkki riittää 1m2 alueelle

Vähentää kastelun tarvetta

Laske katteen määrä

Tuote on saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä

Pakkauskoko

45 L

Kekkilä Koristekate Pähkinänruskea näyte

Koristekatteella luot puutarhaasi uudenlaisia väripintoja. Se sopii istutusalueiden multapinnan kattamiseen ja puiden ympärille sekä pintamateriaaliksi istuttamattomille alueille, poluille, leikkialueille, sekä keittiöpuutarhaan.

Koristekate Pähkinänruskean kaunis ruskea värisävy sopii hyvin yhdistettäväksi kaikkien pensaiden, perennoiden ja havukasvien kanssa.

Muiden maanpinnan katteiden tavoin Koristekate pidättää kosteutta ja vähentää näin kastelutarvetta. Se suojaa maaperää niin kuivina kuin sateisina kausina. Koristekate estää rikkakasvien siementen itämistä. Katekerroksen alle tarvitaan katekangasta vain jos maassa on monivuotisten rikkakasvien juurakoita. Koristekatetta voi myös käyttää Kuorikatekerroksen pinnan viimeistelyyn. Koristekatteen suositeltu kerrospaksuus on 3-7 cm.

Katteen voi antaa maatua paikalleen tai sen voi myöhemmin kompostoida. Kate on värjätty luonnollisilla rautaoksideilla ja se on täysin turvallinen ympäristölle. Koristekatteen väri kestää hyvin sääolosuhteidemme vaihtelun.

Tuotteen vastuullisuustekijät

  • Valmistettu 100% luonnollisista, kotimaisista raaka-aineista.
  • Vähentää kastelun tarvetta ja parantaa maan vesitaloutta.
  • Suojaa maaperää ja sen pieneliöstöä.
  • Estää maan liettymistä ja eroosiota.
  • Valmistettu Suomessa.
  • Pakkaus sisältää kierrätysmateriaalia ja on 100% kierrätettävä.
  • 1 säkki

    1 m2 kattamiseen 5 cm kerroksella

Avainlippu

Etsi