Hyppää sisältöön
Katteet ja koristekivet

Koristekivi Punainen graniitti

kekkilä punainen grafiitti koristekivi Punaisella graniitilla päällystetty piha. Kekkilä Koristekivi Punainen graniitti kuivana Kekkilä Koristekivi Punainen graniitti kosteana Kekkilä Koristekivi Punainen graniitti käytössä

Koristekivi Punainen graniitti on kivimurskaa, jonka raekoko on 8–12 mm. Tutussa punertavassa kivilajissa on hieman tummanharmaata. Kaunis sävy sopii erinomaisesti suomalaisiin pihoihin ja luontoon.

Luonnollisen sävyinen katekivi

Yksi säkki riittää 1m2 alueelle

Kaunis piha syntyy yksityiskohdista

Laske katteen määrä

Tuote on saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä

Pakkauskoko

25 kg

Raekoko

8–12 mm

kekkilä punainen grafiitti koristekivi Punaisella graniitilla päällystetty piha. Kekkilä Koristekivi Punainen graniitti kuivana Kekkilä Koristekivi Punainen graniitti kosteana Kekkilä Koristekivi Punainen graniitti käytössä

Luonnollisen sävyinen Koristekivi Punainen graniitti sopii hyvin koristekivipinnaksi istutusalueille ja pihakäytäville sekä rakennusten ja kiveysalueiden huolitteluun. Se on mainio pari esimerkiksi isommille luonnonkiville, pihakiville tai puulle. Varsinkin pienillä pihoilla kivi on varteenotettava haastaja perinteiselle nurmikolle.

Kiven väri sopii hyvin joko perusvihreiden tai puna- ja harmaalehtisten kasvien kanssa, esimerkkeinä vuorimännyt, keijunkukat, monet kuunliljat ja sinikatajat.

Koristekivien käyttö helpottaa kasvien hoitoa, sillä katekerros pidättää maan kosteutta ja estää rikkaruohojen kasvua. Talvenarat ja pintajuuriset kasvit hyötyvät auringossa lämpenevästä kivikatteesta keväällä. Koristekiven alle on hyvä laittaa kivien väriin sopivaa katekangasta, jolloin se ei ole suorassa kosketuksessa multaan. Kivipinta pidetään puhtaana roskista kevyesti haravoimalla. Koristekivipinnan ilmeen voi uudistaa lisäämällä ohuelti uutta kiveä.

Koristekivissä esiintyy luonnollista vaihtelua niin värisävyssä kuin kivien koossakin.

Tuotteen vastuullisuustekijät

  • Valmistettu 100% kotimaisista luonnollisista raaka-aineista.
  • Vähentää kastelun tarvetta ja parantaa maan vesitaloutta.
  • Estää maan liettymistä ja eroosiota.
  • Suojaa maaperää ja sen pieneliöstöä.
  • Pakkaus sisältää kierrätysmuovia ja on 100 % kierrätettävä.
  • 1 säkki

    1 m2, kun kerrospaksuus on 3 cm

Avainlippu

Etsi