Hyppää sisältöön
Lannoitteet

Kukkasipuliravinne

Kukkasipuliravinne on sipulikukille kehitetty pitkävaikutteinen erikoislannoite, joka takaa värikkään ja runsaan kukinnan vuodesta toiseen. Ravinteen avulla vaativistakin sipulikukista, kuten tulppaaneista ja liljoista on iloa pitkään.

Erikoislannoite monivuotisille kukkasipuleille

Lisätään multaan, uusille ja vanhoille

Ravinteet vapautuvat maan lämmetessä

Tuote on saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä

Purkki

200g

NPK-arvo

38-0-0

Typpeä sisältävä täsmälannoite nopeuttaa kasvua ja parantaa kukintaa. Eri muodoissa oleva typpi vapautuu kasvien käyttöön asteittain maan lämmetessä. Riittävä typpiravinteiden saanti takaa, että kukkasipulit kasvattavat kokoaan ja varastoivat niitä myös tulevien vuosien kukinta varten. Sopii kaikille kukkasipuleille ja kukkiville mukulakasveille, kuten tulppaaneille, aasianliljoille ja gladioluksille.

Kukkasipulit saavat yleensä muut ravinteet niitä ympäröivien istutusalueiden ja nurmikon lannoittamisen yhteydessä.

Tuotteen vastuullisuustekijät

  • Liukenee helposti – ei lannoitehukkaa.
  • Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
  • Valmistettu Suomessa.
  • Pakkaus 100% kierrätettävä.

Istutuksen yhteydessä sekoitetaan multaan istutuskuopan pohjalle, sinne mihin sipulien ja mukuloiden juuristo kehittyy. Hoitolannoitus annetaan keväällä ennen kukintaa, varmista liukeneminen reilulla kastelulla.

Käytetään ainoastaan todettuun tarpeeseen. Sallittuja käyttömääriä ei saa ylittää. Käyttö ainoastaan lannoitustarkoituksiin.

  • 200g

    5m2

Etsi

Asiakaspalvelu

Kuluttajatuotteiden ja Viherrakentamisen asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 7-15. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekkila.fi