Hyppää sisältöön
Mullat

Kylvö- ja taimimulta

Uusi tuote
Kekkilä Kylvö- ja taimimulta Kekkilä Kylvö- ja taimimulta

Kekkilä Kylvö- ja taimimulta on kaikkiin kylvöihin tarkoitettu erikoismulta. Se on ihanteellinen kasvualusta pienille hentojuurisille taimille.

Ilmava multa kylvöihin ja pikkutaimille

Kekkilä Juurivoima™ juurten kasvuun

Lannoita heti kun lehdet kehittyvät

Tuote saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä.

Säkki

10 L / 30 L

Uusi tuote
Kekkilä Kylvö- ja taimimulta Kekkilä Kylvö- ja taimimulta

Kekkilä Kylvö- ja taimimulta on kevytrakenteinen ja ilmava, hienojakoista vaaleaa turvetta ja hiekkaa sisältävä multa. Se on ihanteellinen kasvualusta pienille hentojuurisille taimille.

Multa on kalkittu, miedosti lannoitettu ja siihen on lisätty juuriston kehittymistä parantavaa humusyhdistettä Kekkilä Juurivoimaa™.

Käyttökohteet

Siemenkylvöt ja taimikasvatus

Levitä multa puhtaaseen kasvatusastiaan, ruukkuihin, kylvölaatikkoon tai erilaisiin kennostoihin. Tasoita multa, kylvä siemenet ja kastele. Voit peittää siemenet kevyesti aivan ohuella multa- tai hiekkakerroksella. Siemenet, jotka tarvitsevat valoa itääkseen, painellaan kevyesti mullan pintaan. Kastele kylvöksiä varoen, sillä liian märkään multaan voi kehittyä homesienikasvustoa. Anna multapinnan kuivahtaa kevyesti ennen seuraavaa kastelua. Kun ensimmäiset kasvulehdet ovat kehittyneet, aloita lannoittaminen Kekkilän Taimilannoitteella pakkauksen ohjeen mukaan.

  • Ruukku ø n. 6 cm

    10 L säkki / 50 ruukkua

  • Ruukku ø n. 9 cm

    10 L säkki / 20 ruukkua

Juurivoima
Avainlippu

Etsi