Hyppää sisältöön
Lannoitteet

Marjalannoite luonnonmukainen

Kekkilä Marjalannoite

Marjalannoite on luonnonmukainen, puhtaista kierrätetyistä raaka- aineista valmistettu lannoite marja- ja hedelmäkasveille.

Makeat ja aromikkaat marjat ja hedelmät luomusti.

Luontoa säästävä kiertotalouslannoite.

Luonnonmukaiseen viljelyyn.

Pakkauskoko

3 L

NPK-arvo

5-1-8

Kekkilä Marjalannoite

Kekkilä Marjalannoite sisältää kaikki tarvittavat ravinteet ja hivenaineet, joiden ansiosta marja- ja hedelmäkasvit kukkivat runsaasti ja tuottavat hyvän ja aromikkaan sadon. Luonnonmukaiset, hitaasti vapautuvat ravinteet antavat kasveille kasvuvoimaa pitkään ja parantavat samalla maan pieneliötoimintaa. Murumaista lannoitetta on helppo annostella ja levittää.

Kekkilä Marjalannoite on luontoa säästävä kierrätyslannoite. Sen raaka-aineet ovat ruokatuotannon sivutuotteita, ja niiden sisältämät ravinteet saadaan näin palaamaan maahan luonnollisella ja ympäristöystävällisellä tavalla. Kekkilä Marjalannoite on hyväksytty EU-alueella luonnonmukaiseen viljelyyn (EU 834/2007, 889/2008).

Luonnonmukainen Marjalannoite on osa Kekkilän luomulannoitesarjaa, johon kuuluvat myös Perunalannoite ja Kasvimaalannoite. Ne on pakattu 100 % kierrätysmuovipakkauksiin, jotka on tehty täysin kierrätetystä, kuluttajilta kerätystä pakkausmuovista.

Mittaa pinta-ala ja levitä lannoitetta kasvikohtaisen ohjeen mukaan ennen kylvöä tai taimien istutusta. Lannoitteen vaikutus nopeutuu, kun sekoitat sen pintamultaan ja kastelet runsaasti.

1 litra lannoitetta painaa n. 700 g. Kourallinen lannoitetta painaa n. 20–30 g.

 • Marjapensaat

  1-2 L / 10 m2

 • Hedelmäpuut

  1-2 L / 10 m2

 • Mansikka

  0,5-1 L / 10 m2

 • Viiniköynnökset

  1 L / 10 m2

 • 3 L

  30 m2

Luomu
Avainlippu

Etsi