Hyppää sisältöön
Lannoitteet

Marjalannoite luonnonmukainen

Kekkilä Marjalannoite

Marjalannoite on luonnonmukainen, puhtaista kierrätetyistä raaka- aineista valmistettu lannoite marja- ja hedelmäkasveille.

Marja- ja hedelmäkasvien lannoitukseen

Kaikki tarvittavat ravinteet ja hivenaineet

Luontoa säästävä kiertotalouslannoite

Tuote on saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä

Pakki

3 L

NPK-arvo

5-1-8

Kekkilä Marjalannoite

Kekkilä Marjalannoite sisältää kaikki tarvittavat ravinteet ja hivenaineet, joiden ansiosta marja- ja hedelmäkasvit kukkivat runsaasti ja tuottavat hyvän ja aromikkaan sadon. Luonnonmukaiset, hitaasti vapautuvat ravinteet antavat kasveille kasvuvoimaa pitkään ja parantavat samalla maan pieneliötoimintaa. Murumaista lannoitetta on helppo annostella ja levittää.

Kekkilä Marjalannoite on luontoa säästävä kierrätyslannoite. Sen raaka-aineet ovat ruokatuotannon sivutuotteita, ja niiden sisältämät ravinteet saadaan näin palaamaan maahan luonnollisella ja ympäristöystävällisellä tavalla. Kekkilä Marjalannoite soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn (EU asetusten 834/2007 ja 889/2008 mukaisesti) ja on listattu Ruokaviraston ylläpitämään luomulannoiteluetteloon.

Luonnonmukainen Marjalannoite on osa Kekkilän luomulannoitesarjaa, johon kuuluvat myös Perunalannoite ja Kasvimaalannoite. Ne on pakattu 100 % kierrätysmuovipakkauksiin, jotka on tehty täysin kierrätetystä, kuluttajilta kerätystä pakkausmuovista.

Tuotteen vastuullisuustekijät

 • Valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista.
 • Sisältää kierrätysravinteita.
 • Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn (EU asetusten 834/2007 ja 889/2008 mukaisesti).
 • Pakkaus valmistettu 100 % kierrätysmuovista.
 • Pakkaus 100% kierrätettävä.

Mittaa pinta-ala ja levitä lannoitetta kasvikohtaisen ohjeen mukaan ennen kylvöä tai taimien istutusta. Lannoitteen vaikutus nopeutuu, kun sekoitat sen pintamultaan ja kastelet runsaasti.

1 litra lannoitetta painaa n. 700 g. Kourallinen lannoitetta painaa n. 20–30 g.

 • Marjapensaat

  1-2 L / 10 m2

 • Hedelmäpuut

  1-2 L / 10 m2

 • Mansikka

  0,5-1 L / 10 m2

 • Viiniköynnökset

  1 L / 10 m2

 • 3 L

  30 m2

Luomu

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.