Hyppää sisältöön
Lannoitteet

Nurmikkolannoite PLUS+

Kekkilä Nurmikkolannoite PLUS+

Kekkilä Nurmikkolannoite Plus+ on nurmikon hoitoon tarkoitettu tehokas erikoislannoite. Lannoite sisältää oikeassa suhteessa nurmikolle tärkeitä ravinteita ja hivenaineita, joiden ansiosta nurmikko kasvaa tuuheana ja hyvinvoivana läpi kesän.

Erikoislannoite nurmikon hoitoon

Tehostettu luonnonlannoite hoitaa maata

Tumma mikrorae on helppo levittää

Tuote on saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä

Pakki

5 L

Säkki

10 L / 20 L

NPK-arvo

16-2-7, Mg 1,2 Fe 1

Kekkilä Nurmikkolannoite PLUS+

Kekkilä Nurmikkolannoite Plus+ on tehokas erikoislannoite, joka sisältää oikean määrän ravinteita ja hivenaineita hyvää kasvuun. Raaka-aineet ovat luonnollisia ja kasviperäisiä, ja niihin on lisätty mineraalilannoitetta tehostamaan vaikutusta. Lannoite on turvallinen kasveille, lapsille ja lemmikeille.

Tasaista kasvua ajatellen lannoitteen typpi liukenee koko kesäkauden ajan, eikä aiheuta polttovioituksia. Tumma rae on huomaamaton ja helppo levittää.

Lannoitettu nurmikko kestää hyvin kulutusta ja vaihtelevia sääolosuhteita. Tuuhea nurmikko on vastustuskykyisempi sammalelle ja rikkaruohoille.

Kekkilä Plus+ lannoitteet ovat monivaikutteisia. Orgaanisten kivennäislannoitteiden sisältämät kivennäisravinteet vaikuttavat nopeasti ja käynnistävät kasvien kasvun. Orgaaniset ravinteet vapautuvat hitaammin eivät huuhtoudu, ja siten ylläpitävät kasvua pitkään. Lisäksi orgaaniset ainesosat vilkastuttavat maaperän pieneliötoimintaa, ja parantavat maan luonnollista kasvukuntoa. Orgaaniset raaka-aineet ovat kiertotaloudesta saatuja, ruokatuotannon sivutuotteita, jotka palaavat näin hyötykäyttöön ympäristöystävällisellä tavalla.

Tuotteen vastuullisuustekijät

 • Sisältää kierrätysravinteita.
 • Suojaa maaperää ja sen pieneliöstöä.
 • Pakkaus sisältää kierrätysmuovia.
 • Pakkaus 100% kierrätettävä.

Soveltuu käytettäväksi huhtikuusta syyskuun puoliväliin.

Levitä nurmikolle 2,5-3 l / 100 m² huhti-toukokuussa nurmikon alkaessa kasvaa. Toista käsittely tarvittaessa joka neljäs viikko aina heinäkuuhun saakka. Nurmikon syyslannoitukseen 2 l / 100 m² elo-syyskuun aikana.

Kekkilä Nurmikkolannoite Plus+ sisältää rautaa ja magnesiumia, jotka parantavat nurmikon väriä lisäten lehtivihreän muodostumista. Rauta saattaa värjätä pihalaattoja tai muita pintoja. Tuote on turvallista käyttää myös alueilla, joissa lapset ja lemmikkieläimet oleskelevat. Ei suositella käytettäväksi nuorelle nurmikolle ensimmäisen kasvukauden aikana.

Arvioi ensin pinta-ala esim. askelmitalla, jolloin lannoitetta tulee levitettyä sopiva määrä. Tasaisen tuloksen saamiseksi suosittelemme levittimen käyttöä. Käsin levitettäessä jaa sopiva määrä lannoitetta kahteen osaan. Levitä ensin heittämällä toinen osa koko alueelle yhdestä suunnasta ja sen jälkeen loput vastakkaiselta puolelta aloittaen.

Tee näin

 1. Mittaa pinta-ala ja arvio lannoitteen määrä, joka sille tarvitaan.
 2. Levitä lannoite mahdollisimman tasaisesti tasaisen kasvun varmistamiseksi.
 3. Voit levittää lannoitteen käsin heittämällä tai lannoitelevittimellä
 4. Kuivalla säällä kastele nurmikko heti lannoituksen jälkeen.
 5. Kesällä voi tehdä lisälannoituksia syyskuuhun asti
 • 10 L

  400 m²

 • 20 L

  800 m²

Hilla’s blog’in kirjoittaja Hilla Stenlund laittoi pihanurmikon kuntoon Kekkilän nurmikkotuotteiden avulla. Katso lisää miksi ja milloin nurmikkoa on hyvä lannoittaa.

Lue lisää: https://www.kekkila.fi/artikkelit/nurmikko-kuntoon-tasmatuotteilla/

Kasviperäinen

Etsi