Hyppää sisältöön
Lannoitteet

Nurmikkolannoite

Kekkilä Nurmikkolannoite 10 kg Kekkilä Nurmikkolannoite 20 kg pakkaus Kekkilä Nurmikkolannoite antaa tasaisen ja vahvan kasvun

Nurmikkolannoite on tehokas erikoislannoite nurmikon hoitoon. Se sisältää runsaasti kaliumia ja typpeä, joiden avulla nurmikko kasvaa vahvaksi ja terveeksi. Lannoitteessa on myös runsaasti rautaa, joka syventää nurmikon vihreää väriä.

Oikeat ravinteet hyvinvoivalle nurmikolle

Vahvistaa nurmikkoa kestämään kulutusta

Parantaa nurmikon väriä

Pakkauskoot

10 kg / 20 kg

NPK-arvo

12-3-10 (S 13, Mg 1)

Kekkilä Nurmikkolannoite 10 kg Kekkilä Nurmikkolannoite 20 kg pakkaus Kekkilä Nurmikkolannoite antaa tasaisen ja vahvan kasvun

Nurmikkolannoite sopii kaikkien nurmikkoalueiden lannoittamiseen. Säännöllisesti lannoitettu nurmikko herää talven jäljiltä terveenä.

Oikeat ravinteet nurmikolle

Nurmikkolannoite hoitaa nurmikkoa monipuolisen ravinnekoostumuksen ansiosta. Lannoitteeseen on lisätty hivenravinteita.

NPK 12-3-10 (S 13, Mg 1), sisältää rautaa (Fe)
• Typpi on kasvun kannalta tärkein ravinne
nurmikolle
• Kalium takaa vahvan ja terveen nurmikon
• Rikki ja magnesium ovat välttämättömiä
nurmen kasvulle ja kehitykselle
• Rauta parantaa nurmikon väriä

Nurmikkolannoitteessa on täysin uusittu, entistäkin tasaisempi kuivarakeistettu rakenne, joten sen levittäminen on entistäkin helpompaa.

Lannoita piha- ja puistonurmikko keväällä. Käytä 4,5-5 kg lannoitetta noin 100:aa neliömetriä kohti. Tasainen levittäminen on tärkeää, jotta kasvustakin tulisi tasaista. Kastelu heti levittämisen jälkeen on suositeltavaa. Nurmikolle voi tarpeen vaatiessa tehdä kesällä lisälannoituksen.

Sammaloituneen nurmikon hoitoon suosittelemme Kekkilä Nurmikon sammalsyöjää.

Nurmikkolannoitteen sisältämä rauta saattaa tahrata pihalaattoja, joten lannoitteen levittämistä laatoille on vältettävä.

Käytetään ainoastaan todettuun tarpeeseen. Sallittuja käyttömääriä ei saa ylittää. Käytettävä ainoastaan lannoitustarkoituksiin.

  • 4,5-5 kg

    100 m2

  • 10 kg

    200 m2 nurmikon lannoittamiseen

  • 20 kg

    400 m2 nurmikon lannoittamiseen

Etsi