Hyppää sisältöön
Lannoitteet

Nurmikon sammalsyöjä PLUS+

Kekkilä Nurmikon sammalsyöjä PLUS+

Kekkilä Nurmikon Sammalsyöjä PLUS+ on sammaloituneelle nurmikolle tarkoitettu erikoislannoite, joka hävittää sammaleen nurmikolta ja nopeuttaa samalla nurmikon kasvua. Tumma rae on huomaamaton ja helppo levittää.

Poistaa sammalen tehokkaasti

Elvyttää nurmikon nopeasti hyvään kasvuun

Tehostettu luonnonlannoite hoitaa maata

Tuote on saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä

Pakki

5 L

Säkki

10 L / 20 L

NPK -arvo

10-1-7, Fe 2 ja S 7

Kekkilä Nurmikon sammalsyöjä PLUS+

Kekkilä Nurmikon Sammalsyöjä PLUS+ on sammaloituneelle nurmikolle tarkoitettu erikoislannoite, joka hävittää sammaleen nurmikolta ja nopeuttaa samalla nurmikon kasvua. Kekkilä Nurmikon Sammalsyöjä PLUS+ -lannoite sisältää nurmikolle tärkeitä ravinteita ja hivenaineita, joiden ansiosta nurmikko jatkaa kasvuaan elinvoimaisena käsittelyn jälkeen. Tuuhea ja hyvin voiva nurmikko estää sammaleen kasvua.

Paras teho saadaan, kun tuotetta käytetään keväällä tai kesällä, sillä Nurmikon Sammalsyöjä PLUS+ -lannoitteen teho perustuu lannoitteen mineraalien, pääasiassa rautasulfaatin maan pH -arvoa laskevaan vaikutukseen ja yleisesti nurmikon kasvukunnon parantamiseen. Maaperän pH -arvon hetkellisen laskun vaikutusten parantamiseksi kalkitus on hyvä tehdä vasta pari viikkoa lannoitekäsittelyn jälkeen.

Raaka-aineet ovat luonnollisia ja kasviperäisiä. Lannoite on turvallinen kasveille, lapsille ja lemmikeille.

Kekkilä Plus+ lannoitteet ovat monivaikutteisia. Orgaanisten kivennäislannoitteiden sisältämät kivennäisravinteet vaikuttavat nopeasti ja tehokkaasti kasvien kasvuun. Orgaaniset ravinteet vapautuvat hitaammin ja siten ylläpitävät kasvua pitkään. Lisäksi orgaaniset ainesosat vilkastuttavat maaperän pieneliötoimintaa, ja parantavat maan luonnollista kasvukuntoa. Orgaaniset raaka-aineet ovat kiertotaloudesta saatavia ruokatuotannon sivutuotteita, jotka saadaan näin hyötykäyttöön ympäristöystävällisellä tavalla.

Tuotteen vastuullisuustekijät

 • Sisältää kierrätysravinteita.
 • Suojaa maaperää ja sen pieneliöstöä.
 • Pakkaus sisältää kierrätysmuovia.
 • Pakkaus 100% kierrätettävä.

Sopii käytettäväksi huhti-heinäkuussa.

Levitä nurmikon sammaloituneelle alueelle n. 2,5 l / 100 m2 huhti-toukokuussa nurmikon alkaessa kasvaa. Toista käsittely tarvittaessa joka neljäs viikko aina heinäkuuhun saakka.

Kekkilä Nurmikon sammalsyöjä Plus+ sisältää rautaa, joka saattaa värjätä pihalaattoja tai muita pintoja. Tuote on turvallista käyttää myös alueilla, joissa lapset ja lemmikkieläimet oleskelevat. Ei suositella käytettäväksi nuorelle nurmikolle ensimmäisen kasvukauden aikana.

Arvioi ensin pinta-ala esim. askelmitalla, jolloin lannoitetta tulee levitettyä sopiva määrä. Tasaisen tuloksen saamiseksi suosittelemme levittimen käyttöä. Käsin levitettäessä jaa sopiva määrä lannoitetta kahteen osaan. Levitä ensin heittämällä toinen osa koko alueelle yhdestä suunnasta ja sen jälkeen loput vastakkaiselta puolelta aloittaen.

Tee näin

 1. Mittaa pinta-ala ja arvioi lannoitteen määrä, joka sille tarvitaan.
 2. Levitä lannoite mahdollisimman tasaisesti, reilu kourallinen neliötä kohden.
 3. Kuivana aikana kastele nurmikko heti lannoittamisen jälkeen.
 4. Tarvittaessa haravoi kuivunut sammal ja levitä pintaan kerros Kekkilä Nurmikon hoitomultaa.
 • 10 L

  300 m2

 • 20 L

  600 m2

Hilla’s blog’in kirjoittaja Hilla Stenlund laittoi pihanurmikon kuntoon Kekkilän nurmikkotuotteiden avulla. Katso lisää, miten sammalen valtaama nurmikko saadaan kuriin.

Lue lisää: https://www.kekkila.fi/artikkelit/nurmikko-kuntoon-tasmatuotteilla/

Kasviperäinen

Etsi