Mullat

Pelargonimulta

 • Erikoismulta kaikille pelargoneille.
 • Raaka-aineet savi ja sammal helpottavat kastelua.
 • Pelargonimulta sopii myös muille kesäkukille.

Kekkilä Pelargonimulta on ravinteikas erikoismulta kaikille pelargoneille. Huolellisesti valikoitujen raaka-aineiden ansiosta mullan rakenne on kestävä ja ilmava. Multaan lisätty sammal ja savi pidättävät kosteutta, ja helpottavat näin kastelua. Pelargonimultaan on lisätty Kekkilä Juurivoima™ -humusyhdistettä.

 • Pakkauskoko

  15 L

Ominaisuudet

Kekkilä Pelargonimulta sisältää nopeavaikutteisia lannoitteita hyvään kasvuunlähtöön sekä pitkävaikutteisia lannoitteita, jotta kasvit saavat ravinteita tasaisesti pitkin kesää. Pelargonimultaan on lisätty pelargonien juurtumista ja ravinteiden ottoa parantavaa Kekkilä Juurivoima™ -humusyhdistettä.

Käyttökohteet

Erilaiset pelargonit, kesäkukat

Käyttö Menekki
Pelargonit ruukuissa 1 säkki / ruukku ø noin 30 cm
Pelargonit parvekelaatikoissa 1 säkki / laatikko 80 cm

Pelargonimulta sopii myös muille kesäkukille.

Käyttöohjeet

Pelargonit viihtyvät parhaiten aurinkoisessa ja lämpimässä paikassa. Pelargoneille on tärkeää, että multa saa kuivahtaa kastelukertojen välillä.

Jotta pelargonit kukkisivat runsaasti, niille on lisäksi hyvä antaa kasteluveteen sekoitettavaa Kekkilä Kesäkukkaravinnetta kerran viikossa koko kesän ajan.

Miten istutan pelargonit?

 1. Valitse riittävän iso ruukku, jossa pelargoneilla on tilaa kasvaa. Levitä ruukun pohjalle 2–5 cm kerros Kekkilä Ruukkusoraa.
 2. Kaada Pelargonimultaa suoraan ruukkusoran päälle. Istuta pelargonit, ja tiivistä multa kevyesti juuripaakkujen ympärille.
 3. Jätä ruukun reunan ja multapinnan väliin pieni kasteluvara, jolloin kasteluvesi imeytyy helpommin.
 4. Kastele istutus niin, että multa kastuu kokonaan.

Riittoisuus

 • ! sk Pelargonimulta 15 L

  Ruukku ø noin 30 cm tai Parvekelaatikko 80 cm

Which country site would you like to visit?