Hyppää sisältöön
Mullat

Perenna- ja ruusumulta

Perenna- ja ruusumulta on korkealaatuinen multa perennoiden, ruusujen ja muiden ravinteikkaassa maassa viihtyvien kasvien istuttamiseen ja uusien istutusalueiden perustamiseen.

Kehitetty monivuotisille kasveille

Kekkilä Juurivoima™ -humusyhdiste vahvistaa juuristoa

Monipuolinen lannoitus runsaaseen kukintaan

Pakkauskoko

40 L

Kekkilä Perenna- ja ruusumulta on erityisesti monivuotisten kasvien istuttamiseen ja uusien istutusalueiden perustamiseen suunniteltu korkealaatuinen erikoismultaMulta on reilusti kalkittu ja lannoitettu runsaasti kaliumia (K) ja fosforia (P), mutta kohtuullisesti typpeä (N) sisältävällä lannoitteella. Valmistusaineina käytetään valikoituja, parhaita turvelaatuja ja puhdasta, kypsää kompostia. Mullan rakenne on kestävä raaka-aineiden, kuten maatuneen puunkuoren ansiosta ja veden pidätyskykyä parantaa mm. hieno, savinen hieta. Perenna- ja ruusumultaan on lisätty kasvien kasvua ja juurtumista parantavaa Kekkilä JuurivoimaTM humusyhdistettä. 

Käyttökohteet

Perennat, ryhmäruusut, pensasruusut, köynnösruusut, jalokärhöt ja muut monivuotiset kasvit.

Kekkilä Perenna- ja ruusumulta on käyttövalmis ja sopii sellaisenaan kasvualustaksi. Uutta istutusaluetta perustettaessa mullan sekaan voi lisätä 1/2 – 1/3 pohjamaata maalajista riippuen. 

 • 40 L

  4 m2

 • Pienet perennat ja kärhöt

  multakerros 20 cm 2—4 säkkiä / m2

 • Perennat

  multakerros 40 cm 4–6 säkkiä / m2

 • Ryhmäruusut

  multakerros 60 cm 6–8 säkkiä / m2

 • Pensasruusut

  1 säkki / pensas

Viherkomposti
Juurivoima
Avainlippu

Etsi