Mullat

Perenna- ja ruusumulta

  • Kehitetty monivuotisille kasveille
  • Kekkilä Juurivoima™ -humusyhdiste vahvistaa juuristoa
  • Monipuolinen lannoitus runsaaseen kukintaan

Erikoismulta perennoille ja ruusuille on korkealaatuinen multa perennoiden, ruusujen ja muiden ravinteikkaassa maassa viihtyvien kasvien istuttamiseen ja uusien istutusalueiden perustamiseen.

  • Pakkauskoko

    40 L

Ominaisuudet

Kekkilä Perenna- ja ruusumulta on erityisesti monivuotisten kasvien istuttamiseen ja uusien istutusalueiden perustamiseen suunniteltu korkealaatuinen erikoismultaMulta on reilusti kalkittu ja lannoitettu runsaasti kaliumia (K) ja fosforia (P), mutta kohtuullisesti typpeä (N) sisältävällä lannoitteella. Valmistusaineina käytetään valikoituja, parhaita turvelaatuja ja puhdasta, kypsää kompostia. Mullan rakenne on kestävä raaka-aineiden, kuten maatuneen puunkuoren ansiosta ja veden pidätyskykyä parantaa mm. hieno, savinen hieta. Perenna- ja ruusumultaan on lisätty kasvien kasvua ja juurtumista parantavaa Kekkilä JuurivoimaTM humusyhdistettä. 

Käyttökohteet

Perennat, ryhmäruusut, pensasruusut, köynnösruusut, jalokärhöt ja muut monivuotiset kasvit.

Käyttöohjeet

Pienet perennat ja kärhöt, multakerros 20 cm 2—4 säkkiä / m2
Perennat, multakerros noin 40 cm 4–6 säkkiä / m2
Ryhmäruusut, multakerros noin 60 cm 6–8 säkkiä / m2
Pensasruusut, 1 säkki / pensas

Kekkilä Perenna- ja ruusumulta on käyttövalmis ja sopii sellaisenaan kasvualustaksi. Uutta istutusaluetta perustettaessa mullan sekaan voi lisätä 1/2 – 1/3 pohjamaata maalajista riippuen. 

Riittoisuus

  • 40 L

    4 m2

Which country site would you like to visit?