Hyppää sisältöön
Lannoitteet

Perunalannoite luonnonmukainen

Kekkilä Perunalannoite pakkaus Kekkilä Perunalannoite lannoitus Kekkilä Perunalannoite perunat ruukusssa 1000x1000x Kekkilä+Perunalannoite+luonnonmukainen+perunat

Kekkilä Perunalannoite on luonnonmukainen, puhtaista kierrätetyistä raaka- aineista valmistettu erikoislannoite maukkaille perunoille.

Erikoislannoite maukkaille perunoille

Kaikki tarvittavat ravinteet ja hivenaineet

Luontoa säästävä kierrätyslannoite

Tuote on saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä

Pakki

3 L

NPK-arvo

5-1-8

Kekkilä Perunalannoite pakkaus Kekkilä Perunalannoite lannoitus Kekkilä Perunalannoite perunat ruukusssa 1000x1000x Kekkilä+Perunalannoite+luonnonmukainen+perunat

Kekkilä Perunalannoite parantaa perunoiden makua ja laatua, ja kasvattaa sadon määrää. Luonnonmukaiset, hitaasti vapautuvat ravinteet antavat kasveille kasvuvoimaa pitkään ja parantavat samalla maan pieneliötoimintaa. Rakeista lannoitetta on helppo annostella ja levittää.

Kekkilä Perunalannoite on luontoa säästävä kierrätyslannoite. Sen raaka-aineet ovat ruokatuotannon sivutuotteita, ja niiden sisältämät ravinteet saadaan näin palaamaan maahan luonnollisella ja ympäristöystävällisellä tavalla. Kekkilä Perunalannoite soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn (EU asetusten 834/2007 ja 889/2008 mukaisesti) ja on listattu Ruokaviraston ylläpitämään luomulannoiteluetteloon.

Luonnonmukainen Perunalannoite on osa Kekkilän luomulannoitesarjaa, johon kuuluvat myös Marjalannoite ja Kasvimaalannoite. Ne on pakattu 100 % kierrätysmuovipakkauksiin, jotka on tehty täysin kierrätetystä, kuluttajilta kerättystä pakkausmuovista.

Tuotteen vastuullisuustekijät

 • Valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista.
 • Sisältää kierrätysravinteita.
 • Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn (EU asetusten 834/2007 ja 889/2008 mukaisesti).
 • Pakkaus sisältää kierrätysmuovia.
 • Pakkaus 100% kierrätettävä.

Mittaa pinta-ala ja levitä lannoitetta ohjeen mukaan ennen perunoiden istutusta. Lannoite sekoitetaan pintamultaan.

1 litra lannoitetta painaa n. 700 g. Kourallinen lannoitetta painaa n. 20–30 g.

 • Perunamaa

  2-3 L / 10 m2

 • 3 L

  15 m2

Luomu

Etsi