Hyppää sisältöön
Lannoitteet

Perunalannoite PLUS+

Tulossa pian

Kekkilä Perunalannoite PLUS+ on täsmälannoite oman maan perunoiden lannoittamiseen. Se sisältää kaikki tarvittavat hivenravinteet ja perunalle ihanteellisen määrän typpeä. Lannoitteen runsas kaliumpitoisuus parantaa mukuloiden laatua ja makua.

Monivaikutteinen lannoite perunamaalle

Terveet mukulat, runsas ja maukas sato

Rakeinen koostumus, helppo levittää

Säkki

10 L

Säkki

20 L

NPK-arvo

6-4-17

Tulossa pian

Kekkilä Perunalannoite PLUS+ on täsmälannoite oman maan perunoiden lannoittamiseen. Se sisältää kaikki tarvittavat hivenravinteet ja perunalle ihanteellisen määrän typpeä. Lannoitteen runsas kaliumpitoisuus parantaa mukuloiden laatua ja makua, eivätkä ne tummu keitettäessä. Kekkilä Perunalannoite PLUS+ on rakeista ja helppo levittää.

Mittaa pinta-ala ja levitä lannoite annosteluohjeen mukaisesti. Sekoita Kekkilä Perunalannoite PLUS+ maahan ennen perunoiden istutusta tai kylvöä.

 • Peruna

  8-7 dl/10 m2

 • Vihannekset ja juurekset

  13 dl/10 m2

 • 10 L

  150 m2

 • 20 L

  300 m2

Mikä PLUS+ -lannoite?

Kekkilän PLUS+ -lannoitesarjan tehostettujen luonnonlannoitteiden etuna on monivaikutteisuus: niissä on sekä nopeasti vaikuttavia kivennäisaineita että hitaasti vapautuvia, pitkään vaikuttavia orgaanisia ravinteita. Suurin osa raaka-aineista on kiertotaloudesta saatuja.

TEHOKKAITA Mineraaliravinteet vaikuttavat nopeasti ja käynnistävät kasvun.
PITKÄVAIKUTTEISIA Orgaaniset ravinteet vapautuvat hitaammin ja ylläpitävät kasvua pitkään.
HOITAVAT MAATA Orgaaniset ainesosat vilkastuttavat maaperän pieneliötoimintaa ja parantavat maan luonnollista kasvukuntoa.
SÄÄSTÄVÄT YMPÄRISTÖÄ Suuri osa raaka-aineista on kiertotaloudesta saatuja ruokatuotannon sivutuotteita.

Etsi