Hyppää sisältöön
Mullat

Puutarhaturve

Kekkilä Puutarhaturve 320 L pakkaus Kekkilä Puutarhaturve

Puutarhaturve on peruslannoitettu ja kalkittu tummahko turve, joka soveltuu kasvualustaksi ja maanparannukseen kotipihan kaikille kasveille. Se on erinomainen kasvualusta sellaisenaan myös kotikasvihuoneen kasveille.

Kasvualustaksi kasvihuoneisiin

Maanparannukseen savi- ja hiekkamaille

Peruslannoitettu ja kalkittu

Tuote on saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä

Säkki

50 L

Paali

320 L

Kekkilä Puutarhaturve 320 L pakkaus Kekkilä Puutarhaturve

Kekkilä Puutarhaturve on peruskalkittua ja lannoitettua rahkaturvetta. Maanparannusaineena Kekkilä Puutarhaturve parantaa hiekkamaan veden ja ravinteiden pidätyskykyä ja lisää tehokkaasti kaikkien puutarhamaiden humuspitoisuutta. Puutarhaturpeen rakenne on kestävä ja sen maanparannusvaikutus on pitkäaikainen.

Kotikasvihuoneissa Puutarhaturvetta käytetään kasvualustana tai mullan seosaineena. Sen rakenne on kuohkea ja lannoitus tasapainoinen, kasvien alkukasvun tarpeisiin säädetty.

Käyttökohteet

Maanparannus, kasvualustana kotikasvihuoneissa ja mullan seosaineena.

Tuotteen vastuullisuustekijät

  • Valmistettu Suomessa kotimaisista raaka-aineista.
  • Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
  • Käyttämämme kasvuturve on RPP-sertifioitua.
  • Pakkaus sisältää kierrätysmuovia.
  • Pakkaus 100% kierrätettävä.

Tuote on käyttövalmista sellaisenaan, tai voit sekoittaa sen Kekkilä Puutarhamullan tai Luonnonmukaisen Puutarhamullan kanssa. Parhaan sadon varmistamiseksi ja kasvitautien välttämiseksi kasvihuoneen kasvualustat uusitaan vuosittain, jolloin käytetty turve on erinomaista kompostin seosainesta tai maanparannusainetta.

Kotikasvihuoneissa hoito- ja lisälannoitukseen suosittelemme Kekkilä Kastelulannoitetta. Puutarhan tai kasvimaan maanparannusta tehtäessä lisälannoitukseksi suosittelemme Kekkilä Kevätlannoitetta tai Luonnonmukaista puutarhalannoitetta.

Avainlippu

Etsi