Lannoitteet

Syyslannoite PLUS+

 • Monivaikutteinen syyslannoite puutarhaan.
 • Edistää seuraavan vuoden satoa.
 • Orgaaniset raaka-aineet kiihdyttävät maaperän pieneliötoimintaa.

Kekkilä Syyslannoite Plus+ on puutarhan monivaikutteinen erikoislannoite. Se edistää seuraavan vuoden kukintaa ja satoa ja auttaa kasveja valmistautumaan talven tuloon ja talvehtimaan vaativissa talviolosuhteissa.

 • Pakkauskoko

  10 L ja 20 L

 • NPK -arvo

  1-2-18, Mg 3

Kekkilä Syyslannoite Plus+ on puutarhan monivaikutteinen erikoislannoite. Se edistää seuraavan vuoden kukintaa ja satoa ja auttaa kasveja valmistautumaan talven tuloon ja talvehtimaan vaativissa talviolosuhteissa. Lannoitteen sisältämä fosfori vahvistaa juuristoa, runsas kalium vahvistaa satoa ja kukintaa. Pieni määrä typpeä edesauttaa kaikkien ravinteiden vaikutusta. Syyslannoittaminen on tarpeen kukkiville ja satoa tuottaville kasveille. Syyslannoite Plus+ on pölyämätön, rakeinen seos, joka on helppo levittää. 

Kekkilä Plus+ lannoitteet ovat monivaikutteisia. Orgaanisten kivennäislannoitteiden sisältämät kivennäisravinteet vaikuttavat nopeasti ja käynnistävät kasvien kasvun. Orgaaniset ravinteet vapautuvat hitaammin eivät huuhtoudu, ja siten ylläpitävät kasvua pitkään. Lisäksi orgaaniset ainesosat vilkastuttavat maaperän pieneliötoimintaa, ja parantavat maan luonnollista kasvukuntoa. Orgaaniset raaka-aineet ovat kiertotaloudesta saatuja, ruokatuotannon sivutuotteita, jotka palaavat näin hyötykäyttöön ympäristöystävällisellä tavalla.  

Käyttöohjeet

Käyttöajankohta

Syyslannoite Plus+ käyttöajankohta on kesä-lokakuu 

Käyttöohje 

Nurmikko, koristepuut ja -pensaat ja hedelmäpuut 5 dl/10m2, marjapensaat ja perennat 4dl /10m2, mansikka 2,5 dl/10m2.  

1 dl Kekkilä Syyslannoite Plus+ painaa noin 80 g. 

Riittoisuus

 • 10 L

  400 m2

 • 20 L

  800 m2

Which country site would you like to visit?