Hyppää sisältöön
Mullat

Tomaattimulta luonnonmukainen

Kekkilä Tomaattimulta luonnonmukainen pakkaus Kekkilä tomaattimulta tomaatit

Tomaattimulta on erityisesti parveke- ja ruukkuviljelyyn suunniteltu erikoismulta tomaateille. Multa on valmistettu parhaista raaka-aineista, jotta tomaattien kasvattaminen ja hoitaminen olisi mahdollisimman helppoa ja sadosta tulisi runsas, maukas ja terveellinen.

Tällä mullalla kasvatat maukkaat ja terveelliset tomaatit luomusti

Tomaatille ihanteellinen ravinnekoostumus kasviperäisistä luomulannoitteista

Lisätty sammal pidentää kasteluväliä ja hellii juuristoa

säkki

15 L

Kekkilä Tomaattimulta luonnonmukainen pakkaus Kekkilä tomaattimulta tomaatit

Multaan sekoitettu sammal lisää ilmavuutta, ja sammalen hyvä vedenpidätyskyky helpottaa kastelua. Parasta kasvua ja satoa, ajatellen Tomaattimultaan on lisätty juurtumista nopeuttavaa ja ravinteiden vapautumista edistävää Kekkilä ™ -humusyhdistettä. Tomaattimulta on luonnonmukaisesti ja kasviperäisellä lannoitteella lannoitettu.

Käyttökohteet

Tomaattimulta sopii sellaisenaan käytettäväksi ruukuissa parvekkeella, talon seinustalla tai kasvualustana kasvihuoneessa ja kasvimaalla.

Valitse riittävän suuri ruukku, halkaisijan on hyvä olla vähintään 30 cm. Täytä ruukku mullalla. Kastele taimet ja multa hyvin ennen istuttamista. Kaiva multaan kuoppa, ja istuta taimet. Tiivistä multa juuripaakkujen ympäriltä sormin painelemalla.

Tue tomaatit tukikepeillä tai kattoon ripustettavilla kasvulangoilla. Tomaatit pitävät lämmöstä, joten valitse mahdollisimman aurinkoinen ja suojaisa kasvupaikka.

Voit istuttaa tomaatin myös suoraan pakkaukseen.  avaa säkki ja istuta taimi kuten ruukuun. Tee säkkiin viillot muutama sentti pohjasta ylöspäin, jotta ylimääräinen vesi pääsee valumaan pois.

Lannoita taimia viikoittain luonnonmukaisella Kekkilä Kastelulannoitteella ja pidä multa tasaisen kosteana. Voit myös sekoittaa kasvualustaan esimerkiksi Kekkilä Kasvimaalannoitetta tai Kekkilä Kanankakkaa, josta liukenee ravinteita tomaattien käyttöön pitkin kesää.

  • Tomaatit ruukuissa ø noin 30 cm

    1 säkki  / ruukku

  • Pieni viljelylaatikko / pieni lavakaulus

    8 säkkiä

  • Tomaatit kasvihuoneessa

    4-8 sk / m2

Luomu
Kasviperäinen
Juurivoima

Etsi