Hyppää sisältöön

Vuoden suomalainen ympäristörakentaja 2018

Kekkilä ja VYRA ry palkitsivat vuoden suomalaisen ympäristörakentajan. Vuoden 2018 ympäristörakentajaksi valittiin Viherpojat Oy:n Jussi Joutsen.

Vastuullista ja kannustavaa viherrakentamista

Kekkilä ja VYRA ry haluavat nostaa esille alan ansioituneita osaajia, jotka tekevät työtään intohimolla, ovat kannustavia ja vastuullisia viherrakentajia. Vuoden viherrakentaja valittiin nyt neljättä kertaa ja voittaja palkittiin 2000 euron arvoisella kunniakirjalla.

Vuoden 2018 voittajaksi valikoitui Jussi Joutsen Viherpojat Oy:sta.

– Valinnan perusteena oli pitkä, 22 vuoden kokemus ympäristörakentamisesta sekä toteutettujen kohteiden monipuolisuus ja haasteellisuus, kertoo Hannu Saranko Kekkilästä.

Jussi Joutsen on toiminut viimeiset kuusi vuotta työnjohtajana ja hän on pidetty työkaveri ja esimies. Jussin vahvuuksia ovat myös joustava ja ammattitaitoinen asenne. Hän pitää haasteista, haluaa oppia uutta ja seuraa aktiivisesti alan kehitystä.

Jaetun kakkossijan saivat Arttu Pusa Tyrni Design Oy ja Riikka Pennanen Viherkehä Oy.

Onnittelut voittajille!

Kilpailu järjestettiin nyt neljättä kertaa ja voittaja valikoitui Viher- ja ympäristörakentajien (VYRA ry:n) jäsenyritysten työntekijöiden joukosta. Kekkilän kunniakirjan (Vuoden suomalainen ympäristörakentaja) tarkoituksena on nostaa esille VYRA:n jäsenyritysten taitavia tekijöitä.

Vuoden suomalainen ympäristörakentaja valitaan seuraavan kerran vuonna 2019.

 

Lisätietoja:

Hannu Saranko, myyntipäällikkö
045-633 3022
hannu.saranko@kekkila.fi

Julkaistu 3.12.2018

 

Etsi