Palsternakkapihvit ’Hash Browns’, 4 annosta
Ainekset
- 450 g jauhoista perunaa
 - 350 g palsternakkaa
 - 1 pieni keltasipuli
 - 1 murskattu valkosipulinkynsi
 - 1 kananmuna
 - 5 rkl rypsiöljyä
 
Lisäksi
- erilaisia papuja
 - 4 kananmunaa
 - luumu- tai kirsikkatomaatteja
 - (16 viipaletta pekonia)
 
Valmistus
Valmistusaika: noin 30 minuuttia
- Raasta keskikarkealla terällä kuoritut perunat ja palsternakat. Pane raasteet siivilään ja purista pois niin paljon nestettä kuin pystyt.
 - Yhdistä kulhossa valutetut raasteet ja lisää sekaan hienoksi silputtu sipuli, kananmuna, suola ja pippuri.
 - Jaa taikina 12 matalaksi pihviksi. Sulata pannulle voita ja paista pihvejä miedolla lämmöllä 4-5 minuuttia molemmin puolin tai kunnes pihvit ovat kypsiä.
 - Keitä pavut suolalla maustetussa vedessä ja lisää sekaan voinokare.
 - Paista pannulla kananmunat, tomaatit ja halutessasi pekonit kokoa annoksiksi.
 
Nauti
Kokoa brunssille kasvispihviannokset ja lisää sivuun paistetut kanamunat.