Hyppää sisältöön

Palsternakkapihvit ’Hash Browns’

Kokkaa maukkaat annokset palsternakoista ja pavuista.

Palsternakkapihvit ’Hash Browns’, 4 annosta

Ainekset

  • 450 g jauhoista perunaa
  • 350 g palsternakkaa
  • 1 pieni keltasipuli
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 1 kananmuna
  • 5 rkl rypsiöljyä

Lisäksi

  • erilaisia papuja
  • 4 kananmunaa
  •  luumu- tai kirsikkatomaatteja
  • (16 viipaletta pekonia)

Valmistus

Valmistusaika: noin 30 minuuttia

  1. Raasta keskikarkealla terällä kuoritut perunat ja palsternakat. Pane raasteet siivilään ja purista pois niin paljon nestettä kuin pystyt.
  2. Yhdistä kulhossa valutetut raasteet ja lisää sekaan hienoksi silputtu sipuli, kananmuna, suola ja pippuri.
  3. Jaa taikina 12 matalaksi pihviksi. Sulata pannulle voita ja paista pihvejä miedolla lämmöllä 4-5 minuuttia molemmin puolin tai kunnes pihvit ovat kypsiä.
  4. Keitä pavut suolalla maustetussa vedessä ja lisää sekaan voinokare.
  5. Paista pannulla kananmunat, tomaatit ja halutessasi pekonit kokoa annoksiksi.

Nauti

Kokoa brunssille kasvispihviannokset ja lisää sivuun paistetut kanamunat.

Etsi