Hyppää sisältöön

Viheralueiden suunnittelijat

Näyttävä lopputulos edellyttää aina huolellista suunnittelua. Olipa kyseessä sitten laaja puistoalue, kiinteistön tai taloyhtiön piha, yksityinen piha, virkistysalue tai vaikkapa leikkipaikka, tarvitsee jokainen kohde aina oman yksilöllisen suunnitelmansa.

Yksilöllistä suunnittelua

Suunnitelmassa huomioidaan asiakkaan toiveiden lisäksi myös rakennuspaikan tarpeet sekä mahdollisuudet. Suunnittelutyötä ohjaavia seikkoja ovat muun muassa rakennuspaikan maaperä, korkeuserot, kulkuväylien paikat, luonnon muodot, mahdolliset viranomaismääräykset sekä toki myös käytettävissä oleva budjetti.

Suunnittelija tuntee rakentamisen materiaalit samoin kuin kasvit ja kasvupaikkavaatimukset. Hän pystyy suunnittelussa tarpeen tullen huomioimaan asukaskuulemiset sekä toteutettavan kohteen turvallisuusvaatimukset.

Myös toiminnallisuus sekä alueen tuleva hoito ohjaavat vahvasti suunnittelutyötä. Suunnittelija pystyy arvioimaan toteutettavan alueen tulevia hoitotöitä, jotka vaikuttavat ratkaisevasti tulevien vuosin hoitokustannuksiin.

Alle olemme listanneet suunnittelijoita, joiden puoleen voit kääntyä, kun kaipaat osaavaa ja ammattitaitoista suunnitteluapua.

UUSIMAA

VARSINAIS-SUOMI

KANTA-HÄME

PÄIJÄT-HÄME

PIRKANMAA

KESKI-SUOMI

POHJOISKARJALA

POHJOIS-SAVO

KAINUU

POHJOIS-POHJANMAA

Etsi