Hyppää sisältöön

Väritä puutarhasi kesäkukilla!

Nauti kukkaloistosta läpikesän! Ihanilla kesäkukilla saa helposti tunnelmaa sekä iloa pienellekin parvekkeelle. Lajikkeiden kirjosta voit koota toinen toistaan upeampia kokonaisuuksia omaan tyyliisi sopivaksi.

Leikittele kesäkukilla

Upeat kesäkukat kruunaavat pihan ja parvekkeen. Ryhmittelemällä erilaisia kasveja saat näyttävän kokonaisuuden, jossa eri värit ja lehtimuodot sekä korkeuserot tuovat ilmettä. Parasta kasveissa on se, että voi luoda juuri omannäköisen kokonaisuuden. Se voi olla joko runsasta ja värikästä, hillittyä modernia tai luonnollista ja kaunista. Vain mielikuvitus on rajana!

Lue lisää

Energiaa koko kesäksi

Lannoittamalla säännöllisesti varmistat kesäkukkien runsaan kasvun ja tarvittavien ravinteiden saannin. Lyhyen kasvukauden aikana kasveilla on paljon tehtävää, joka vaatii energiaa. Kekkilän Kesäkukkaravinne on helppo annostella kasteluveden mukana ja se sopii käytettäväksi kesäkukille ruukuissa, amppeleissa kuin myös kukkapenkissäkin.

Lue lisää

Vinkkejä kesäkukkien istuttamiseen

Apuna kukoistavaan kesään

Etsi

Loppuvuoden tilaukset

Tee tämän vuoden verkkokauppa ja tukkutilaukset viimeistään 11.12., jolloin toimitukset ehtivät ennen joulun pyhiä.

Asiakaspalvelu

Kuluttajatuotteiden ja Viherrakentamisen asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 7-15. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekkila.fi