Hyppää sisältöön

Kekkilä tuo markkinoille ensimmäisen kuluttajille suunnatun Joutsenmerkityn jääsulan

Kekkilän Puutarhaystävällinen jääsula on luontoystävällisempi vaihtoehto liukkaudentorjuntaan kuin perinteisemmin käytetty ruokasuola (NaCl). Se on turvallinen niin pihalla oleville kasveille, eläimille kuin lapsille.

– Tuote ei myöskään ruostuta autoja tai jätä nahkakenkiin valkoisia raitoja, kuten suolapitoiset liukkaudenestotuotteet, vinkkaa Kekkilän tuoteryhmäpäällikkö Reetta Thurman.

Natriumformiaattipohjainen tuote sopii erityisen hyvin kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää jäänsulatuskykyä ja mahdollisimman vähäistä korroosio- sekä ympäristövaikutusta. Jääsula ei rehevöitä vesistöjä, kuten typpipitoinen urea. Tuote ei myöskään kerry maaperään, ja sen käyttö on sallittua pohjavesialueilla sijaitsevissa jäänsulatuskohteissa.

Kekkilän Pihan turvallisuus -tuoteryhmä saa Jääsulan myötä odotettua jatkoa viime vuonna lanseeratun Kekkilä Hiekoitus- ja puutarhamurskeen seuraksi. Jääsula on tarkoitettu ennen kaikkea liukkauden ennaltaehkäisyyn ja sen käyttökohteita ovat mm. pihatiet, raput ja parkkialueet.

– Puutarhakauden ulkopuolella suomalaisilla pihoilla korostuu lumen ja jään sekä muiden ympäristötekijöiden tuomat haasteet. Kasvien hyvinvointi on meille tärkeää ja näin ollen meille onkin ensiarvoista, että Jääsula ei sisällä kasveille ja muille pihan kulkijoille haitallista suolaa. Olemme erityisen tyytyväisiä, että saimme tuotteelle turvallisuuden takeeksi myös Joutsenmerkin, Thurman jatkaa.

Tukevan kahvan ja sirotinkorkin ansiosta Jääsula on heti valmis käyttöön. Tuotteella on erinomainen jäänsulatuskyky ja se toimii jopa 15 pakkasasteeseen saakka. Markkinoilla muut 15 asteeseen yltävät tuotteet ovat suolapohjaisia, ympäristöystävällisten ureapohjaisten kilpailijoiden yltäen noin 7 pakkasasteeseen saakka.

Jääsula – Puutarhaystävällinen pakkauskoko 2,5 L, riittoisuus keskimääräisessä käytössä noin 65 m2.

Jääsulaa löytyy kaupoista lokakuun puolenvälin jälkeen.


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Reetta Thurman, tuoteryhmäpäällikkö, Kekkilä Oy
puh. 0400 272 473, reetta.thurman@kekkila.fi

Kekkilä Jääsula käytössä

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.