Mullat

Luonnonmukainen puutarhamulta

 • Kasvuvoimaa kompostista
 • Yleismulta koko puutarhaan
 • Luonnonmukaisesti lannoitettu ja kalkittu

Luonnonmukainen Puutarhamulta on koko puutarhan yleismulta, joka sopii mm. nurmikon perustamiseen, pensaiden ja puiden istuttamiseen sekä syötävien kasvien viljelyyn ja mansikkamaan perustamiseen.

 • Pakkauskoko

  45 L

Ominaisuudet

Kekkilä Luonnonmukainen Puutarhamulta on lannoitettu luomulannoitteilla sekä kalkittu. Se sisältää eri turvelaatuja, kivennäismaata kuten hiekkaa sekä puhdasta ja puhdasta kompostia, jonka ominaisuudet tuovat multaan pitkäkestoista ravinteikkuutta ja parantavat sekä ilmavuutta että vedenimeytymiskykyä. Luonnonmukaisen puutarhamullan orgaaniset raaka-aineet parantavat maan pieneliötoimintaa ja vähentävät ravinteiden huuhtoutumista.

Käyttöohjeet

Uudet istutukset:

3 säkkiä/puu, 1 säkki/pensas, kun mukaan sekoitetaan 1/3 pohjamaata.
6 säkkiä/Viljelylaatikko

Käytä Luonnonmukaista Puutarhamultaa uusille istutuksille ja maanparannukseen – tarvitset yhden 45 litran säkin neliömetriä kohti. Yhteen Kekkilä Viljelylaatikkoon puolestaan mahtuu kuusi säkkiä Kekkilä Luonnonmukaista Puutarhamultaa.

Kasvien kasvuunlähdön jälkeen suosittelemme lisälannoitusta, jonka avulla kasvit saavat lisävoimaa hyvään kasvuun, kukintaan ja runsaaseen satoon. Puutarhan yleislannoitukseen suosittelemme Kekkilä Luonnonmukaista Puutarhalannoitetta.   Lisälannoitukseen sopii myös Kekkilä Kanankakka ja kasteluveden mukana annettava Kekkilä Luonnonmukainen lannoite.

Kalkitseminen on yhtä tärkeää kuin lannoittaminen, ja puutarhan kalkitsemiseen sopii murumainen ja helposti levitettävä Kekkilä Puutarhakalkki.

Käyttösuositus

 • 3 säkkiä / puu

  1 säkki / pensas

  6 säkkiä / viljelylaatikko

Which country site would you like to visit?