Hyppää sisältöön
Kasvualustat

Perennamulta PLUS

Kekkilä Perennamulta  PLUS on multava, seulottu levitysvalmis erikoiskasvualusta. Se on kalkittu ja lannoitettu maanparannuskompostilla. Perennamulta sopii normaalia ja kosteaa kasvupaikkaa suosiville perennoille.

Ilmava rakenne pidättää kosteutta

Sisältää juuriston kasvua edistävää humushappovalmistetta

Saatavilla luomu- ja kompostilannoitettu

pH

5,5 – 6 – 7,5

Johtokyky

10 – 25 – 45 mS/m

Orgaaninen aines

12 – 14 – 16 paino-%

Tilavuuspaino

640 – 800 < kg/m³

Tuote on kalkittu ja lannoitettu maanparannuskompostilla. Rakenne säilyy ilmavana pidättäen silti riittävästi kosteutta, koska vedenpidätyskykyä on parannettu käyttämällä kivennäisraaka-aineiden ohella enemmän orgaanista ainesta. Tuotteeseen on lisätty juuriston kasvua edistävää luonnollista humushappoyhdistettä.

Saatavilla myös luomulannoitettu Kekkilä Perennamulta PREMIUM.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelustamme puh. 020 331 404.

Määrää laskiessa ota huomioon että tuote tiivistyy perustusvaiheessa noin 20 %.

Perennamulta punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä, kuin se lastattaessa on. Tuote tiivistyy perustamisvaiheessa noin 20 %.

Perennamulta on käytettävä, taimet istutettava ja kasvusto perustettava mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat ja multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä. Tarvittaessa kasvualusta varastoidaan kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä.

Tuote sisältää tuulilevitteisiä rikkakasvinsiemeniä. Poista mahdolliset siemenestä leviävät rikkakasvit istutusalueilta heti niiden ilmaannuttua esimerkiksi haraamalla. Suosittelemme käyttämään kasvualustan pinnalla perennoille sopivaa katetta, jotta rikkakasvien siemenet eivät pääsisi itämään.

Etsi