Hyppää sisältöön
Mullat

Puu- ja pensasmulta

Kekkilä Erikoismulta puiden ja pensaiden istutukseen luo ihanteelliset olosuhteet pensaiden juurtumiselle

Erikoismulta puiden ja pensaiden istutukseen on huippulaadukas tuote, joka on kehitetty erityisesti puiden ja pensaiden istuttamiseen. Luo ihanteelliset olosuhteet puiden ja pensaiden juurtumiselle.

Karkea rakenne suurille taimille

Lisätty humusyhdiste vahvistaa juuria

Monipuolinen ja pitkäkestoinen lannoitus

Laske mullan määrä
Pakkauskoko

40 L

Kekkilä Erikoismulta puiden ja pensaiden istutukseen luo ihanteelliset olosuhteet pensaiden juurtumiselle

Karkea ja ilmava, turvepuristepaloilla ja kivennäismaalla vahvistettu rakenne ohjaa juuristoa levittäytymään laajemmalle, istutuskuopan ulkopuolelle. Näin kasvi pystyy kasvattamaan nopeammin latvustaan ja uusia versoja. Istutuskuoppaan, erikoismullan sekaan, voi lisätä 1/2 – 1/3 pohjamaata maalajista riippuen.

Erikoismultaan on lisätty nopeasti vaikuttavia ravinteita hyvään kasvuunlähtöön. Laadukas komposti ja bioapatiitti puolestaan vapauttavat ravinteita pidempään ja parantavat maan pieneliötoimintaa. Multaan lisätyn humusyhdisteen avulla juuristo kasvaa vahvaksi ja ravinteet ovat helpommin kasvien saatavilla.

Turveraaka-aineesta johtuen multaseos saattaa sisältää jonkin verran maatumattomia luonnonkuituja, kuten tupasvillaa sekä pieniä puukappaleita. Karkeampi aines parantaa mullan ilmavuutta.

Erikoismullan avulla saavutetaan parempi lopputulos vähemmällä vaivalla ja se sopii kaikille pihan puille ja pensaille. Happaman maan kasveille on oma erikoismultansa.

  • Puu

    3-5 säkkiä

  • Pensas

    1-2 säkkiä

Juurivoima
Avainlippu

Etsi