Hyppää sisältöön
Mullat

Ruukkuviljelymulta luonnonmukainen

Kekkilä Ruukkuviljelymulta kesäkukat ja vihannekset ruukuissa Kekkilä Ruukkuviljelymulta kesäkukat ja vihannekset Kekkilä Ruukkuviljelymulta kesäkukat ja vihannekset istuttaminen

Ruukkuviljelymulta on parveke- ja ruukkuviljelyyn suunniteltu erikoismulta, joka sopii kaikkien kasvien kasvattamiseen. Multa on valmistettu parhaista raaka-aineista, jotta kasvien hoitaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Kaikille kukille ja syötäville kasveille

Helppoon parveke- ja ruukkuviljelyyn

Lisätty biohiiltä ja kasvusammalta

Tuote on saatavilla myös hyvin varustetuista puutarhamyymälöistä

säkki

15 L

Kekkilä Ruukkuviljelymulta kesäkukat ja vihannekset ruukuissa Kekkilä Ruukkuviljelymulta kesäkukat ja vihannekset Kekkilä Ruukkuviljelymulta kesäkukat ja vihannekset istuttaminen

Multaan sekoitettu sammal lisää ilmavuutta, ja sammalen hyvä vedenpidätyskyky helpottaa kastelua. Biohiili toimii ravintovarastona ja lisää hyödyllisen pieneliöstön määrää mullassa. Ruukkuviljelymultaan on lisätty lisäksi kasvien juurtumista ja ravinteiden ottoa parantavaa Kekkilä Juurivoima™ -humusyhdistettä. Ruukkuviljelymulta on luonnonmukaisesti lannoitettu ja 100% kasviperäinen.

Käyttökohteet

Kaikki syötävät kasvit ja koristekasvit ruukuissa ja laatikoissa parvekkeilla ja terasseilla, kodin kukat ja viherkasvit.

Tuotteen vastuullisuustekijät

 • Valmistettu Suomessa kotimaisista raaka-aineista.
 • Lannoitettu luonnonmukaiseen viljelyyn sopivasti.
 • Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
 • Lisätty kasvusammal vähentää kastelun tarvetta.
 • Käyttämämme kasvuturve on RPP-sertifioitua.
 • Pakkaus sisältää kierrätysmuovia ja on 100% kierrätettävä.

Ruukut, parveke- ja viherlaatikot

Valitse riittävän isoja ruukkuja ja laatikoita, jotta kasvien juurilla on tilaa kasvaa. Levitä ruukun tai parvekelaatikon pohjalle 2–5 senttimetrin kerros Kekkilä Ruukkusoraa.

Kaada Ruukkuviljelymulta soran päälle ja kaiva multaan hieman taimen juuripaakkua suuremmat kuopat. Avaa juuristoa varovasti ja istuta kasvit. Peitä juuripaakku mullalla.

Isoihin ulkoruukkuihin kannattaa käyttää runsaasti ruukkusoraa – näin ruukut ovat keveämpiä siirrellä. Täytä ison ruukun alaosa Kekkilä Ruukkusoralla ja loput 30–40 cm Kekkilä Ruukkuviljelymullalla.

Tiivistä multa kevyesti, ettei se painuisi ja taimet vajoaisi liian syvälle ruukkuun. Jätä pieni kasteluvara, jotta kasteluveden imeyttäminen olisi helpompaa. Kastele istutus perusteellisesti, jotta multa kastuu kokonaan. Kasvukauden aikaiseen lannoittamiseen sopii Kastelulannoite

 • Ruukku ø noin 30 cm

  1 säkki

 • Parvekelaatikko pituus 80 cm

  1 säkki

 • Kekkilä Viherlaatikko

  4 säkkiä

 • Pieni viljelylaatikko / pieni lavakaulus

  8 säkkiä

Luomu
Kasviperäinen
Juurivoima
Avainlippu

Etsi