Mullat

Ruukkuviljelymulta luonnonmukainen

  • Tällä mullalla varmistat upeat kukat ja maukkaan sadon
  • ilmava ja vettä pidättävä rakenne helpottaa hoitoa
  • Sopii kukille ja syötäville kasveille ruukuissa ja laatikoissa

Ruukkuviljelymulta on parveke- ja ruukkuviljelyyn suunniteltu erikoismulta, joka sopii kaikkien kasvien kasvattamiseen. Multa on valmistettu parhaista raaka-aineista, jotta kasvien hoitaminen olisi mahdollisimman helppoa.

  • säkki

    15 L

Ominaisuudet

Multaan sekoitettu sammal lisää ilmavuutta, ja sammalen hyvä vedenpidätyskyky helpottaa kastelua. Biohiili toimii ravintovarastona ja lisää hyödyllisen pieneliöstön määrää mullassa. Ruukkuviljelymultaan on lisätty lisäksi kasvien juurtumista ja ravinteiden ottoa parantavaa Kekkilä Juurivoima™ -humusyhdistettä. Ruukkuviljelymulta on luonnonmukaisesti lannoitettu ja 100% kasviperäinen.

Käyttökohteet

Kaikki syötävät kasvit ja koristekasvit ruukuissa ja laatikoissa parvekkeilla ja terasseilla, kodin kukat ja viherkasvit.

Ruukku ø noin 30 cm 1 säkki
Parvekelaatikko pituus 80 cm 1 säkki
Kekkilä Viherlaatikko 4 säkkiä
Pieni viljelylaatikko / pieni lavakaulus 8 säkkiä

Käyttöohjeet

Ruukut, parveke- ja viherlaatikot

Valitse riittävän isoja ruukkuja ja laatikoita, jotta kasvien juurilla on tilaa kasvaa. Levitä ruukun tai parvekelaatikon pohjalle 2–5 senttimetrin kerros Kekkilä Ruukkusoraa.

Kaada Ruukkuviljelymulta soran päälle ja kaiva multaan hieman taimen juuripaakkua suuremmat kuopat. Avaa juuristoa varovasti ja istuta kasvit. Peitä juuripaakku mullalla.

Isoihin ulkoruukkuihin kannattaa käyttää runsaasti ruukkusoraa – näin ruukut ovat keveämpiä siirrellä. Täytä ison ruukun alaosa Kekkilä Ruukkusoralla ja loput 30–40 cm Kekkilä Ruukkuviljelymullalla.

Tiivistä multa kevyesti, ettei se painuisi ja taimet vajoaisi liian syvälle ruukkuun. Jätä pieni kasteluvara, jotta kasteluveden imeyttäminen olisi helpompaa. Kastele istutus perusteellisesti, jotta multa kastuu kokonaan. Kasvukauden aikaiseen lannoittamiseen sopii Kekkilä Luonnonmukainen lannoite.

 

Tilaa jälleenmyyjältä

Which country site would you like to visit?