Viherkalusteet

Viherlaatikko

Viherlaatikko on tyylikäs kasvatuslaatikko, jossa on tilaa niin kesäkukille ja yrteille kuin näyttäville viherkasviasetelmille sisällä. Viherlaatikko on tarkoitettu sisälle, parvekkeelle ja katoksen alle ulkona. Viherlaatikon mukana tulee tiivis sisäosa, joka mahdollistaa käytön myös aroilla pinnoilla.
Tuote on nyt uudistettu saamamme palautteen perusteella, hylly on lakattua koivuvaneria.
Viherlaatikkoon voi yhdistää Vihervalaisimen tai Vihertukien 30 cm leveät mallit. Tuote on valmistettu Suomessa.

Kysynnän vuoksi Viherlaatikko on hetkellisesti päässyt loppumaan varastostamme. Tilaa alta ilmoitus sähköpostitse, kun Viherlaatikkoa on taas saatavilla.

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Tuotetiedot

Tuotteen mitat

72 x 70 x 35 cm

Viherlaatikko on tarkoitettu pääasiassa parvekkeille ja katoksen alle ulkokäyttöön. Tuote on metallia ja se on maalattu kulutusta kestävällä maalilla. Tuote suositellaan säilytettäväksi talvella suojattuna ja tyhjennettynä, mielellään esim. varastossa.

Sisäkäytössä on huomioitava, että tuote ei ole täysin vedenpitävä. Tuote sisältää ABS- muovista valmistetun sisälaatikon, joka mahdollistaa sisälle istuttamisen. Sisälaatikon pohjalle lisätään reilu kerros Kekkilä Ruukkusoraa ( 2 x 5 l sk) juurten hapensaannin varmistamiseksi.

Sisälaatikon käyttöä sisätiloissa suositellaan, sillä saumoista voi valua vettä lattialle. Ilman sitä suosittelemme, että tuote sijoitetaan vain kosteutta kestäville pinnoille.

Materiaali

Runko ja jalatmetallia, hylly lakattua koivuvaneria, sisälaatikko ABS-muovia.