Viherkalusteet

Viherlaatikko

Viherlaatikko on tyylikäs kasvatuslaatikko, jossa on tilaa niin kesäkukille ja yrteille kuin näyttäville viherkasviasetelmille sisällä. Kasvatuskauden ulkopuolella kannellista laatikkoa voi käyttää pientavaran säilyttämiseen. Viherlaatikon mukana tulee tiivis sisäosa, joka mahdollistaa käytön myös aroilla pinnoilla. Viherlaatikkoon voi yhdistää Vihervalaisimen tai Vihertukien 30 cm leveät mallit. Tuote on valmistettu Suomessa.

Hinta

199,00 

Määrä

Lisää ostoskoriin

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Tuotetiedot

Tuotteen mitat

72 x 70 x 35 cm

Viherlaatikko on tarkoitettu pääasiassa parvekkeille ja katoksen alle ulkokäyttöön. Tuote on metallia ja se on maalattu kulutusta kestävällä maalilla. Tuote suositellaan säilytettäväksi talvella suojattuna ja tyhjennettynä.

Sisäkäytössä on huomioitava, että tuote ei ole täysin vedenpitävä, vaan siinä on ulkokäytön mahdollistavat tihkureiät molemmissa päissä.  Tuote sisältää ABS- muovista valmistetun sisälaatikon, joka mahdollistaa sisälle istuttamisen. Sisälaatikon pohjalle lisätään reilu kerros Kekkilä Ruukkusoraa ( 2 x 5 l sk) juurten hapensaannin varmistamiseksi.

Sisälaatikon käyttöä sisätiloissa suositellaan, siillä tihkurei’istä ja saumoista voi valua vettä lattialle. Ilman sitä suosittelemme, että tuote sijoitetaan vain kosteutta kestäville pinnoille.

Materiaali

Runko metallia, kansi ja hylly korkkipinnoitettua levyä, sisälaatikko ABS-muovia.