Hyppää sisältöön
Turva-alusta

Turvakate™

Kekkilä Viherrakentaminen Turvakate

Turvakate sopii leikkipaikoille leikkivälineiden alle vaimentamaan putoamisesta aiheutuvia tärähdyksiä. Lehtipuusta valmistettu kate sopii myös esimerkiksi lähiliikuntapaikkojen urheiluvälineiden alle ja yleisesti luonnonmukaiseksi pintamateriaaliksi puistoihin ja ulkoilualueille.

Joustava alusta leikkikentille

Vaimentaa tärähdyksiä tehokkaasti

Ekologinen ja luonnollinen valinta

Palakoko

5-30mm

Tilavuuspaino

n. 250 kg/m³

Kekkilä Viherrakentaminen Turvakate

Turvakate on luonnollinen sekä ekologinen tuote leikkipuiston turva-alustaksi ja maisemointiin. Se sitoo puiston osaksi maisemaa yhtä lailla urbaanissa kuin metsäympäristössäkin.

Luonnollinen turvakate on erinomainen vaihtoehto turvahiekalle. Testeissä kate on osoittautunut selvästi hiekkaa joustavammaksi sekä turvallisemmaksi alustaksi. Koska hake ei tiivisty merkittävästi, vähentyy putoamisesta aiheutuva vammautumisriski merkittävästi. Materiaalina turvakate ei ole liukas, ei kulkeudu vaatteiden mukana sisälle, eikä pölise tuulisellakaan säällä. Tuote on testattu turvalliseksi jousto-ominaisuutta mittaavalla HIC-testillä ja se täyttää leikkikenttäpinnoitteita koskevat SFS-EN 1176-1 turvastandardit.

Tarkista tuotteen saatavuus asiakaspalvelusta, puh. 020 331 404.

Palakoko ja ominaisuudet voivat vaihdella hieman eri puulajeista ja vuodenajoista riippuen.

Turvakatteen asentaminen on helppoa ja nopeaa, ja se pysyy paikallaan kohtuullisen hyvin myös kaltevilla pinnoilla. Haketta suositellaan asennettavan noin 30 senttimetrin paksuinen kerros, tällöin myös kovemman kulutuksen alueille jää riittävästi joustavaa kerrosta katteen siirtymisestä huolimatta. Yli kahden metrin putoamiskorkeudella kerroksen paksuus tulee olla kulumisvaroineen yhteensä 40 cm.

Hoitotyö turvakate-alueilla on helppoa ja nopeaa: katetta ei tarvitse pehmentää jyrsimällä, eivätkä rikkaruohot ja sammal kasva runkopuulla.

Etsi