Hyppää sisältöön

Multa-kuorman vastaanottaminen

Tärkeää tietoa ison multakuorman tilaajalle. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kun haluat lisätietoa tuotteistamme.

Multakuorman vastaanottaminen

Puhtaat raaka-aineet ovat kaiken perusta. Pienikin juuren pätkä voi olla haitallinen, koska siitä kasvava monivuotinen rikkakasvi saattaa uudessa ravinteikkaassa kasvualustassa levitä voimakkaasti ja olla ongelmallinen torjuttava. Oikeanlaiseen kasvualustaan investoiminen kannattaa, sillä se maksaa itsensä takaisin kasvien hyvinvoinnin myötä. Sen vuoksi kannattaa myös kiinnittää huomiota multakuorman vastaanottamiseen ja varastointiin.

1. Kippaa puhtaalle alustalle

Kuorma kannattaa kipata puhtaalle alustalle, esimerkiksi pressun päälle. Näin ympäristöstä ei kasva rikkaruohoja multakasaan.

2. Käytä pian toimituksen jälkeen

Tuote on käytettävä mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä multaan saattaa levitä tuulen mukana rikkakasvien siemeniä.

3. Poista rikkakasvit heti

Poista mahdolliset siemenestä leviävät rikkakasvit heti niiden ilmaannuttua esimerkiksi haraamalla. Suosittelemme käyttämään kasvualustan pinnalla katetta, jotta rikkakasvien siemenet eivät pääsisi itämään.

4. Varastoi oikein

Kuorma varastoidaan tarvittaessa kuivassa ja varjoisassa paikassa pressun päälle kasattuna ja peiteltynä. Huomioi kuitenkin, että varastoinnin aikana ravinnearvot muuttuvat.

Tilaa viherrakentamisen tuotteita!

Tilaa helposti kasvualustoja sekä katteita suoraan kohteeseen tai nouda multa-asemalta. Tilaukset ja muut kysymykset hoituvat kätevästi asiakaspalvelumme kautta sähköpostitse tilaukset@kekkila.fi tai  puhelimitse 020 331 404.

Tutustu tuotteisiin

Etsi