Hyppää sisältöön

Kasvimaan kesälannoitus

Kun kasvit saavat ravinteita koko kesän, ne pysyvät terveinä ja kasvavat hieman nopeammin. Näin pääset korjaamaan satoa aiemmin.

Tasainen lannoitus läpi kesän

Vihanneksille on hyvä antaa Kekkilä Kasviravinnetta parin viikon välein. Kastelun mukana lannoitetta saa mennä lehdillekin. Viileän kauden jälkeen lehdille annettu lannoite vauhdittaa kasvua.

Pidemmän kasvukauden vihanneksille, kuten kaaleille, voi antaa Kekkilä luonnonmukaista Kasvimaalannoitetta kevätlannoituksen lisäksi. Muista aina kastella multa hyvin vedellä ennen kasvien lannoittamista. Ripottele lannoiterakeita juuristoalueelle ja kastele hyvin. Kekkilän luomulannoitteet soveltuvat kaikille pihan, parvekkeen ja kasvihuoneen kasveille.

kasvimaan-kesälannoitus

Kasvit hakevat juurillaan ravinteita, jotta jaksavat kasvaa ja kukkia sekä tehdä muhkeaa satoa.

Kasvuvoimaa kompostista

Kasvimaalta ja keittiöstä tulee paljon kompostoitavaa, ja valmista kompostihumusta kannattaa käyttää puutarhassa katteena ja multaan sekoitettuna. Sekä luomulannoitteet että komposti parantavat kasveille tärkeää maan pieneliötoimintaa. Kasvit kiittävät ravinteista tuottamalla mahtavan runsaan sadon.

 

http://www.youtube.com/watch?v=BV6Gj1IQWS0

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.