Hyppää sisältöön
Lannoitteet

Kasviravinne luonnonmukainen

Tuote on takaisinvedetty vapaaehtoisesti 17.6.2021, lisätiedot alla.

Kekkilä Kasviravinne on luonnonmukainen ja täysin kasviperäinen kasteluveteen sekoitettava yleislannoite kaikille kasveille. Täysin kasviperäinen ravinnekoostumus varmistaa kasvun sekä runsaan kukinnan ja sadon. Helppo annostella.

Sopii kaikille kasveille

Helppo annostella

Täysin kasviperäinen

Pakkauskoko

400 ml

Ilmoitus tuotteen vapaaehtoisesta takaisinvedosta 17.6.2021
Kekkilän Luonnonmukainen Kasviravinne 400 ml

Tuotteidemme laatu ja käytettävyys on meille ensisijaisen tärkeää. Teimme Kekkilän Luonnonmukainen Kasviravinne -lannoitteesta lisätutkimuksia, sillä oli syytä olettaa, että aiemmat laatututkimuksemme eivät antaneet riittävää kokonaiskuvaa. Uudella testausmenetelmällä havaitsimme, että jotkut erät Kekkilän Luonnonmukainen Kasvisravinne -lannoitetta saattavat sisältää erityisesti tomaattien ja papujen kasvulle haitallisen määrän tavanomaisessa vihannesten viljelyssä käytettyä torjunta-ainetta, klopyralidia. Olemme päättäneet poistaa tuotteen myynnistä, sillä emme pysty takaamaan tuotteen tasalaatuisuutta. Tulemme korvaamaan tuotteen uudella reseptillä. Lue lisää tiedotteestamme.

Kekkilä Kasviravinne on luonnonmukainen kasteluveteen sekoitettava yleislannoite kaikille kasveille. Täysin kasviperäinen ravinnekoostumus varmistaa kasvun sekä runsaan kukinnan ja sadon. Erittäin helppo annostella. Sisältää fosforia (P) ja hivenravinteita.

Viherkasvit, kukat ja yrtit 4 pumppausta (5 ml)/1 l vettä, kesäkukat ja vihannekset 8 pumppausta (10 ml)/1 l vettä, pikkutaimet 2 pumppausta (n. 2 ml)/1 l vettä joka kolmas kastelukerta. Seuraamalla kasvien kasvua opit huomaamaan milloin kasvi tarvitsee lisää ravinteita.

 • Viherkasvit, kukat ja yrtit

  5 ml / 1 litra vettä

 • Kesäkukat ja vihannekset

  10 ml / 1 litra vettä

 • Pikkutaimet

  2,5 ml / 1 litra vettä, joka kolmas kastelukerta

 • 400 ml

  40 litraa valmista ravinneliuosta

Luomu
Kasviperäinen
Avainlippu

Etsi