Hyppää sisältöön

Kekkilä Juurivoima

Kekkilä Juurivoima (TM) -humusyhdiste parantaa tutkitusti kasvien kasvua.

Humusyhdisteet ovat luonnonmukaisia aineita, joita multa ja turve luonnostaan sisältävät. Ne muodostuvat vuosituhansien aikana, kun orgaaniset ainekset  maatuvat. Tästä maatuneesta aineksesta uutetut humusyhdisteet (Humic acids) parantavat maan fysikaalisia, kemiallisia ja biologisia ominaisuuksia.

Kekkilä lisää luonnollisia juuriston aktiivisuuden lisääjiä, humusyhdisteitä, hienoimpiin multaseoksiinsa parhaan kasvutuloksen aikaansaamiseksi. Humusyhdisteet ovat täysin luonnonmukaisia, ja niiden toimivuus on osoitettu kasvatuskokeilla ja ammattiviljelykäytössä.

Humusyhdisteet parantavat tutkitusti kasvien juurtumista ja ravinteiden ottoa. Pienen taimen kasvu suureksi ja vahvaksi saa voimansa hyvin kehittyvästä juuristosta. Kun juuret voivat hyvin, koko kasvi kukoistaa ja voi hyvin.

Lukuisissa kasvatuskokeissa on näytetty toteen, että humusyhdistelisällä parannetussa mullassa kasvaneilla kasveilla on nopeampi juuriston kehitys, vahvempi juuristo, nopeampi kasvu, enemmän lehtiä ja silti tasainen ja tanakka kasvu sekä aikaisempi ja suurempi sato verrokkeihin nähden.

Tunnistat Juurivoimaa sisältävät tuotteet tästä merkistä.

Etsi