Hyppää sisältöön

Kurkkaa puutarhoihin Avoimet puutarhat -tapahtumassa

Vuonna 2024 Puutarhaliiton organisoima Avoimet Puutarhat järjestetään 16. kesäkuuta. Osallistu Kekkilän Avoimet puutarhat -kuvakisaan.

Puutarhaliiton organisoima Avoimet puutarhat pidetään 2024 sunnuntaina 16.6. Tällöin kuka tahansa voi avata oman puutarhansa ovet ja esitellä sen loistoa muille harrastuksesta kiinnostuneille. Tapahtuma on mainio tilaisuus tavata ihmisiä ja saada uusia vinkkejä ja ideoita omalle pihalle. Vuoden 2024 teemana on Puutarha herättää aistisi.

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Puutarhaliitto ry ja yhteistyökumppanina 100-vuotias Kekkilä ja 125-vuotias Martat.
Lisää tietoa tapahtumasta ja kaikki avoimet puutarhat: www.avoimetpuutarhat.fi

Kuvaa #avoimetpuutarhat -piha ja voita Kekkilän palkintoja!

Ota kuva joko omasta Avoimet puutarhat -pihastasi tai avoimesta puutarhasta, jossa vierailet. Julkaise kuva Instagramissa #avoimetpuutarhat- ja @kekkilagarden-merkinnöillä 1.6.-23.6.2024 välisenä aikana – ja osallistut arvontaan. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan pääpalkintona lava Puutarhamultaa. Kekkilä jakaa kilpailukuvia omalla Instagram-tilillään kilpailuaikana. Muistathan kysyä luvan, mikäli kuvaat vieraassa puutarhassa tai kuvassa on ihmisiä.

Kilpailun säännöt:

Kilpailun järjestää Kekkilä Oy. Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla Instagramissa kuva, johon on merkitty #avoimetpuutarhat ja @kekkilagarden 1.6.-23.6.2024 välisenä aikana. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan lava eli 2000 litraa Puutarhamultaa (arvo 179 euroa + toimitus).

Kilpailuun osallistujan Instagram-tili tulee olla julkinen ja kilpailuun osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön. Osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia. Järjestäjällä on oikeus käyttää lähetettyjä kuvia omissa sosiaalisen median kanavissaan 31.12.2024 asti ja osallistujan Instagram-nimimerkki voidaan julkaista kuvan yhteydessä.

Voittajille ilmoitetaan Instagramin kautta 23.6.2024 jälkeen @kekkilagarden-tilin kautta ja palkinto toimitetaan yhteen postiosoitteeseen Manner-Suomessa. Mikäli voittaja ei vastaa 2 kuukauden sisällä palkintotiedusteluun, palkinto voidaan arpoa uudestaan. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Osallistujien ja voittajien yhteystietoja ei käytetä muuhun markkinointiin tai viestintään. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt.

Puutarha

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.