Tyylikästä monikäyttöisyyttä

Kekkilän viherkalusteet ovat viheristuttamisen alusta, joka mukautuu kaikkiin tarpeisiisi. Palkitun suunnittelutoimiston luoma modulaarinen tuotesarja sopii parvekkeelle, pihalle ja sisälle – ja näyttää samalla uskomattoman hyvältä. Saatavilla Kekkilän verkkokaupasta.

Arvokasta designia

Suunnittelutoimisto Pentagonin luoma design sopii monenlaisiin tiloihin, parvekkeesta puutarhaan. Viherkalusteet ovat hyvä alusta kaikelle viheristuttamiselle – tyyliä unohtamatta. Ei siis ihme, että ne ovat sisustuselementtejä itsessään.

Modulaarinen rakenne

Voit yhdistää tuotteita eri tavoin omien tarpeittesi mukaan. Valaisin kiinnittyy kätevästi portaikkoon sekä istutuslaatikkoon ja vihertuet voi linkittää toisiinsa. Voit myös säätää valaisimen sijaintia johdon pituutta muuttamalla. Modulaarisen rakenteen ansiosta voit kasata tuotteista juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden.

Kevyet rakenteet tuovat kasvit esiin

Jotta kasvit nousevat tuotteista hyvin esiin, tuotteet ovat sopivan siroja – mutta silti vakaita. Tästä huolimatta viherkalusteet toimivat tarvittaessa myös yksinään, modernina sisustuselementtinä.

Materiaaleina musta teräs, betoni ja korkki

Koska kasvit vaativat multaa ja vettä, materiaalin pitää kestää kovaa käyttöä – myös ulkona. Siksi valmistusmateriaaleiksi valittiin yksinkertaisen tyylikäs, säänkestävä metalli sekä betoni. Lämpöä ja sisustuksellisuutta tuova korkki kestää kosteutta ja on helppo pitää puhtaana.

Sopii sisään ja ulos

Viherkalusteiden avulla voit ottaa korkeamman tilan haltuun tai rakentaa näyttävän viheralueen myös pienempään tilaan. Tuotteet kestävät ulkokäyttöä ja sopivat myös sisälle. Kiitos muovisten ja kumisten tassujen, tuotteiden metalli ei naarmuta tai jätä jälkiä lattiaan.

Juuri sopivasti tilaa

Korkkikannella varustettu viherlaatikko sopii istuttamisen lisäksi myös tavaroiden säilyttämiseen. Tyylikkääseen laatikkoon mahtuu isojakin tarvikkeita, joten siisti parveke on taas askeleen lähempänä.

”Kekkilän viherkalusteiden suunnittelu pohjasi paljon pelkistettyyn ja selkeään muotokieleen, jota skandinaavisessa designissa paljon suositaan. Halusimme luoda viheristuttamiselle alustan, joka olisi mahdollisimman modulaarinen ja monikäyttöinen. Tuotteiden piti myös sopia erilaisiin tiloihin ja antaa ihmisten rakentaa juuri heille sopiva kokonaisuus.” Sauli Suomela, Suunnittelija / Pentagon Design

Tuotteet verkkokaupastamme

Verkkokauppamme sisältää ensivaiheessa vasta muutaman tuotteen, mutta laajennamme tulevaisuudessa valikoimaamme.