Tyylikästä monikäyttöisyyttä

Kekkilän viherkalusteet ovat viheristuttamisen alusta, joka mukautuu kaikkiin tarpeisiisi. Palkitun suunnittelutoimiston luoma modulaarinen tuotesarja sopii parvekkeelle, pihalle ja sisälle – ja näyttää samalla uskomattoman hyvältä. Saatavilla Kekkilän verkkokaupasta.

Arvokasta designia

Suunnittelutoimisto Pentagonin luoma design sopii monenlaisiin tiloihin, parvekkeesta puutarhaan. Viherkalusteet ovat hyvä alusta kaikelle viheristuttamiselle – tyyliä unohtamatta. Ei siis ihme, että ne ovat sisustuselementtejä itsessään.

Materiaaleina musta teräs, betoni ja vaneri

Koska kasvit vaativat multaa ja vettä, materiaalin pitää kestää kovaa käyttöä – myös ulkona. Siksi valmistusmateriaaleiksi valittiin yksinkertaisen tyylikäs, säänkestävä metalli sekä betoni. Lämpöä ja sisustuksellisuutta tuova korkki kestää kosteutta ja on helppo pitää puhtaana.

Sopii sisään ja ulos

Viherkalusteiden avulla voit ottaa korkeamman tilan haltuun tai rakentaa näyttävän viheralueen myös pienempään tilaan. Tuotteet kestävät ulkokäyttöä ja sopivat myös sisälle. Kiitos muovisten ja kumisten tassujen, tuotteiden metalli ei naarmuta tai jätä jälkiä lattiaan.

Juuri sopivasti tilaa

Viherlaatikko sopii suoraan istuttamisen lisäksi myös ruukkujen alustaksi Tyylikkääseen laatikkoon mahtuu rsopivasti kasveja, joten satoisa parveke on taas askeleen lähempänä.

”Kekkilän viherkalusteiden suunnittelu pohjasi paljon pelkistettyyn ja selkeään muotokieleen, jota skandinaavisessa designissa paljon suositaan. Halusimme luoda viheristuttamiselle alustan, joka olisi mahdollisimman modulaarinen ja monikäyttöinen. Tuotteiden piti myös sopia erilaisiin tiloihin ja antaa ihmisten rakentaa juuri heille sopiva kokonaisuus.” Sauli Suomela, Suunnittelija / Pentagon Design

Minä <3 Viherkalusteet

Mansikkka

Lifestyle-tubettajana suosioon noussut Maiju Voutilainen innostui Creative Garden -tuotteista.

Varpunen

Sisustussuunnittelijana työskentelevä Susanne Vento käyttää Creative Garden -tuotteita kotonaan.

#viherkalusteet

Miten sinä käytät viherkalusteita? Hae parhaat ideat muiden kuvista ja postaa omasi hashtagilla #viherkalusteet tai #kekkiläviherkalusteet.

Seuraa meitä instassa