Hyppää sisältöön

Sitruunainen raparperi-inkiväärihilloke

Raikas herkku sopii maustamaan puurot ja jugurtit.

Sitruunainen raparperi-inkiväärihilloke

Ainekset

  • 1 kg raparperia
  • 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 4 dl hillosokeria
  • 2 rkl inkivääriraastetta

Valmistus

Valmistusaika: 25 minuuttia

  1. Kuori raparperinvarret ja pilko noin 2 cm:n paloiksi.
  2. Pane kattilaan raparperinpalat, sitruunanmehu ja pesty, raastettu sitruunankuori Kuumenna kiehuvaksi ja lisää hillosokeri.
  3. Keitä 10 minuuttia miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoittaen.
  4. Purkita kuumana puhtaisiin purkkeihin.

Nauti

Aamupalalla puuron tai jugurtin kanssa tai paahtoleivällä.

 

Etsi

Loppuvuoden tilaukset

Tee tämän vuoden verkkokauppa ja tukkutilaukset viimeistään 11.12., jolloin toimitukset ehtivät ennen joulun pyhiä.

Asiakaspalvelu

Kuluttajatuotteiden ja Viherrakentamisen asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 7-15. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekkila.fi