Paistettu kaali-sienilisuke

Erilainen kimppu, joista voit valmistaa paistetun kaali-sienilisukkeen. Tarjoile lihan, kalan tai tuorepastan ohessa.

Paistettu kaali-sienilisuke

Ainekset

Pieni parsakaali tai broccolini

Pieni kukkakaali

Pieni romanesco-kaali

Enokisieniä

Salottisipulia

Lehtikaalia

Valmistus

Paloitele parsakaali, kukkakaali ja romanesco-kaali. Paista hienonnetut salottisipulit oliiviöljyssä keskilämmöllä. Lisää vihannekset ja sienet sekä suola ja pippuri. Paista muutama minuutti ja anna hautua kannen alla keskipienellä lämmöllä kunnes ovat kypsiä. Paloitellun lehtikaalin voi paistaa oliiviöljyssä paistinpannulla tai uunissa ja ripotella annoksen päälle. Tarjoile lihan, kalan tai tuorepastan ohessa.