Hyppää sisältöön

Timjami-hunaja-omenabrushetat

Lämpimät herkkuleivät maistuvat alkupaloina tai välipalana.

Timjami- hunaja-omenabrushetat, 4 annosta

Ainekset

Täyte

  • 2 isoa kotimaista omenaa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • ½ tl kuivattua timjamia tai pari kolme oksaa tuoretta
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa

Lisäksi

  • 3-4 rkl maustamatonta tuorejuustoa
  • 4 maalaisleipäviipaletta

Valmistus

Valmistusaika: 10-15 minuuttia

  1. Lohko pestyt omenat ja poista hedelmäkodat. Kuumenna pannu keskilämpöiseksi ja lisää öljy, omenapalat, timjami ja hunaja.
  2. Paista käännellen, kunnes omenapalat ovat pehmenneet molemmilta puolilta. Nosta sivuun.
  3. Paahda leipäviipaleet ja sipaise pintaan tuorejuustoa. Jaa leipien pinnalle omenapalat. Viimeistele leipien pinta halutessasi hunajalla. Nosta tarjolle.

Nauti

Herkuttele lämpiminä alkupaloina tai maistuvana välipalana hyvässä seurassa.

Etsi