Hyppää sisältöön

Vadelma-minttutuorehillo

Kesäisen tuorehillon makuyllätys piilee mintun aromeissa.

Vadelma-minttutuorehillo

Ainekset

  • 400 g vadelmia
  • 1 dl sokeria
  • 4 rkl silputtua tuoretta minttua
  • 1 vaniljatanko

Valmistus

Valmistusaika: 15 minuuttia

  1. Soseuta puolet vadelmista sauvasekoittimella kulhossa. Puolita isommat ehjät vadelmat ja yhdistä kaikki vadelmat, sokeri ja silputtu minttu keskenään. Halkaise vaniljatanko ja raaputa sen sisus lusikalla vadelmaseoksen sekaan.
  2. Sekoita kunnes sokeri liukenee. Käytä tuoreeltaan.

Nauti

Makoisa hilloke sopii jälkiruokapöytään tai maustamaan aamupalapöydän puurot, niin perinteiset kuin tuorepuurotkin sekä jugurtit ja chia-vanukkaat.

Etsi