Hyppää sisältöön
Kesäkukat

Pensastädykkeet

Hebe

Pensastädykkeet tuovat loppukesän ja syksyn ruukkuistutuksiin mielenkiintoista vehreyttä tai kukkivan lisän.

Veden tarve:

Keskiverto

Valon tarve:

Puolivarjo

Korkeus:

15-40 cm

Värit:

Ruusunpunainen Lila Valkoinen

Kukinta-aika:

Syksy

Suosittelemme tämän kasvin kanssa:

Korkeampien pensastädykkeen valkoiset, violetit tai pinkit kukat ilahduttavat syksyn istutuksissa. Matalakasvuisemmat, varpumaiset lajitkin saattavat kukkia, mutta koristearvo on hopeanvihreään, vihreään ja tummanvihreään vivahtavissa lehdissä.

Pensastädykkeet ovat puolipuuvartisia varpuja, jotka sietävät viileyttä, mutta eivät kestä meidän talviolosuhteita ja pakkasta. Istuta tädykkeitä  kukkivien syyskasvien ja havujen seuraksi.

Pensastädykkeet ovat puolipuuvartisia varpuja, jotka sietävät viileyttä, mutta eivät kestä meidän talviolosuhteita ja pakkasta. Istuta tädykkeitä  kukkivien syyskasvien ja havujen seuraksi. Voit istuttaa pensastädykkeet Kekkilä Kesäkukkamultaan, Kekkilä Kukkamultaan tai tavalliseen puutarhamultaan, kuten Kekkilä Puutarhamultaan. Kastele tarvittaessa. Ne eivät oikeastaan syysistutuksissa sen kummempaa hoitoa tarvitse.

Käytä matalia, mätäsmäisiä pensastädykkeitä ruukkuistutusten täydennyskasveina. Korkeammat pensastädykkeet sopivat syysistutuksen katseenvangitsijaksi.

Etsi