Hyppää sisältöön

Kilpailun säännöt

Avoimet puutarhat -kuvakisa 2023

JÄRJESTÄJÄ

Kekkilä Oy
Ratatie 11A
01300 Vantaa
Y-tunnus: 0558734-9

Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla Instagramissa avoimesta puutarhasta kuva, johon on merkitty #avoimetpuutarhat ja @kekkilagarden 26.6.-14.7.2023 välisenä aikana. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan pääpalkinto yksi lava (2000 litraa) Puutarhamultaa (arvo 179 euroa + toimitus) sekä 4 pienempää lannoitepalkintoa (arvo n. 33 euroa per palkinto).

Kilpailuun osallistujan Instagram-tili tulee olla julkinen ja kilpailuun osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan käyttöön. Osallistuja vastaa siitä, ettei kuva loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia. Järjestäjällä on oikeus käyttää lähetettyjä kuvia omissa sosiaalisen median kanavissaan 31.12.2023 asti ja osallistujan Instagram-nimimerkki voidaan julkaista kuvan yhteydessä.

Voittajille ilmoitetaan Instagramin kautta 23.7.2023 jälkeen @kekkilagarden-Instagram-tilin kautta ja palkinto toimitetaan yhteen postiosoitteeseen Manner-Suomessa. Mikäli voittaja ei vastaa 1 kuukauden sisällä palkintotiedusteluun, palkinto voidaan arpoa uudestaan. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Osallistujien ja voittajien yhteystietoja ei käytetä muuhun markkinointiin tai viestintään. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt.

Kekkilän Tietosuojaseloste.

Etsi