Hyppää sisältöön

Kukoistaville suhteille

Me Kekkilällä uskomme kasvien voimaan. Ei vain kasvien kauneuden tähden, vaan myös kasvattamisen tuoman ilon takia. Kun sinä huolehdit kasveistasi, huolehtivat ne samalla sinusta ja se jos mikä on merkki kukoistavasta suhteesta.

Nauti pehmeästä nurmimatosta

Kuten me ihmisetkin, myös nurmikko kaipaa ravinteita kasvaakseen vahvana ja tuuheana. Vihreä ja tasainen nurmikko on pihan käyntikortti ja oikealla hoidolla pääset nauttimaan siitä läpi kesän.

Kekkilän Nurmikkolannoite PLUS+ tekee nurmikosta kestävän ja vihreän keltaisen sijaan. Nurmikon hoitomulta elvyttää huonokuntoisen nurmikon nopeasti tehden siitä tuuhean vihreän. Katso ohjeet ja nauti vihreästa nurmikosta varpaidesi alla.

Lue lisää

Ravinteilla kohti kukoistavaa puutarhaa

Koko puutarha kaipaa annoksen ravinteita pitkän talven jälkeen. Hyvin ravitut kasvit palkitsevat sinut vehreällä kasvullaan. Kekkilän Kevätlannoite PLUS+ sisältää nopeasti vaikuttavia kivennäisaineita, jotka auttavat kasvuun. Lisäksi hitaasti vapautuvat orgaaniset ravinteet varmistavat ravinteiden saannin läpi kesän.

Lannoittamisen lisäksi perennapenkit ehostuvat kerroksella tuoretta Puutarhamultaa ja heräävät kukoistamaan.

Lue lisää

Kauneutta ja tuoksua kesäkukilla

Kesäkukat hellivät kaikkia aistejasi. Ne eivät ole ainoastaan kauniita, vaan ilahduttavat ohikulkijaa myös tuoksuillaan. Ja miksipä et istuttaisi ruukkuun myös syötäviä kasveja, kuten kehäkukkaa, krassia tai yrttejä.

Hyvässä mullassa kesäkukat saavat kasvaa onnellisena läpi kesän. Tarjoa niille ravinteita ja mieluisat kasvuolosuhteet niin pääset nauttimaan kukkaloistosta pitkään.

Lue lisää

Parhaat vinkit puutarhaan

Sinun ja kasviesi kukoistaville suhteille

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.